Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021, 7:57:38 μμ
etpa
Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021 11:01

Πότε θα απαντήσει η Περιφέρεια στις καταγγελίες Τσαντάκη;

Συντάκτης:

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ενωτική Δύναμη Κιλκίς, Δημήτρης Τσαντάκης, κατήγγειλε στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς πως ο εργολάβος που ανέλαβε τον καθαρισμό της παραλίας της λίμνης Δοϊράνης εναπόθεσε υλικά σε σημείο της παραλίας, δημιουργώντας μια χωματερή μέσα σε προστατευόμενη περιοχή NATURA.


Το έργο αυτό ήταν της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, η οποία μέχρι σήμερα δεν έχει απαντήσει στη δημόσια καταγγελία του κ. Τσαντάκη. Οφείλει ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης και τα στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών να πουν δημόσια, αν ο εργολάβος δημιούργησε χωματερή στη ζώνη NATURA, αν του έγινε έλεγχος για την καλή εκτέλεση του έργου, που ολοκληρώθηκε εδώ κι ένα χρόνο περίπου. Αν υπάρχει ή δεν υπάρχει χωματερή στη Δοϊράνη.
Είναι κρίμα, να έχουν γίνει έργα ανάπλασης του παραλιακού μετώπου της Δοϊράνης ύψους 1 εκατ. ευρώ, μετά από τόσα χρόνια εγκατάλειψης, και να ακούνε οι πολίτες για χωματερές στη Δοϊράνη.
Εμείς καλούμε τους κιλκισιώτες να επισκεφθούν τη Δοϊράνη, να απολαύσουν το τοπίο της λίμνης, την ανάπλαση της παραλίας μπροστά στον οικισμό της Δοϊράνης, αλλά και την άγρια ομορφιά του τοπίου μέχρι τα Χίλια Δένδρα.