Τρίτη, 13 Απριλίου 2021, 4:37:52 πμ
etpa
Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2007 07:06

Τρεις λαλούν…

Συντάκτης:
Στη συνέντευξη τύπου του κ. Τσιτουρίδη ρώτησε (ο κοινός φίλος Τσιτουρίδη Μπαλάσκα) τι απαντά ο βουλευτής σε όσα είπε ο Μπαλάσκας στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ για ευθύνη των δυο βουλευτών (και της κόντρας τους) στην πτώση της δύναμης της Ν.Δ. στο νομό.
Και απάντησε όπως απάντησε ο κ. Τσιτουρίδης.
Ύστερα από λίγες ώρες ήρθε δήλωση του κ. Μπαλάσκα με την οποία διέψευδε (μια εβδομάδα αφότου πρωτοδημοσιεύτηκαν) πως είπε αυτά που γράφτηκαν στις εφημερίδες. (η κόντρα των δυο βουλευτών ευθύνεται για την πτώση της Ν.Δ).Ο εν λόγω κοινός φίλος ύστερα από δυο μέρες είχε στο στούντιο το Νομάρχη. Και κατάπιε την ερώτησή του. Ούτε καν την υπερασπίστηκε. Έτσι ο Νομάρχης απαντούσε στα δημοσιεύματα των εφημερίδων που κακόβουλα διαστρέβλωσαν τις θέσεις του.Όπερ σημαίνει πως ο κοινός φίλος και συνετευξιαστής του όταν ρωτούσε τον κ. Τσιτουρίδη ακριβώς την ίδια ερώτηση  αποδεχόταν ότι προφανώς κι αυτός είχε πέσει θύμα των κακόβουλών δημοσιευμάτων!
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν δηλαδή….

* * *
Ναι, τον ρώτησε γιατί καθυστέρησε να απαντήσει.
Και δικαιολογήθηκε πως απουσίαζε. Προφανώς εν απουσία του δεν ενημερώνεται από τους συνεργάτες του για τόσο σοβαρά θέματα.
Το σημαντικότερο: η απουσία του δεν καλύπτει το διάστημα της κρίσιμης εβδομάδας.
Ήταν εδώ την Τετάρτη που κυκλοφόρησαν οι ΕΙΔΗΣΕΙΣ.