Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 8:29:09 μμ
Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2008 05:28

Βασιλόπιτα ΕΠΣΚ Νο 2

Την δεύτερη συνάντηση της με εκπροσώπους του πρώτου ομίλου της β’ κατηγορίας και έξι ομάδων του δεύτερου ομίλου πραγματοποίησε η διοίκηση της ΕΠΣ Κιλκίς, προκειμένου να κόψει την καθιερωμένη βασιλόπιτα, να ενημερώσει για τις καινοτομίες που θα πραγματοποιηθούν στα πρωταθλήματα και στο κύπελλο από τη νέα χρονιά και να συζητήσει μαζί τους.

Μέσα σε ζεστό και ευχάριστο κλίμα στην οικογενειακή ταβέρνα «Βενετία» της Ευκαρπίας ο πρόεδρος της Ένωσης Βασίλης Χατζηαποστόλου πριν ξεκινήσει την σεμνή εκδήλωση κράτησε ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Χριστοδούλου ενώ στη σύντομη εισήγηση του μίλησε για τη εικόνα τελμάτωσης που παρουσιάζει το ερασιτεχνικό και επαγγελματικό ποδόσφαιρο και για την κακή οικονομική κατάσταση που επικρατεί, αισιοδοξώντας ότι σύντομα η Πολιτεία θα καταβάλλει τα οφειλόμενα προς την Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Εξήρε τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι παράγοντες για να κρατήσουν τις ομάδες ζωντανές ενώ είδηση αποτελεί το γεγονός ότι αν η Πολιτεία δεν ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της η ΕΠΟ δεν θα καθίσει με τα χέρια «σταυρωμένα». Όσο για τα πρόστιμα και τις τιμωρίες αναγνώρισε ότι το πρόβλημα της Ομοσπονδίας μετατοπίστηκε στις Ενώσεις και δεν είναι καθόλου ευχάριστο, τονίζοντας ότι η πίκρα είναι ριζωμένη στις καρδιές όλων. Δήλωσε ευχαριστημένος τόσο ίδιος όσο και το διοικητικό συμβούλιο για την εξέλιξη του πρωταθλήματος της β’ κατηγορίας. Ακολούθως ο γεν. γραμματέας της ΕΠΣΚ Σάββας Αντωνιάδης έκανε τον οικονομικό απολογισμό της Ένωσης ενώ ο ταμίας και πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων Μιχάλης Βασιλειάδης εξήγησε την καινοτομία που δίνει κίνητρα στις ομάδες και βελτιώνει την παρουσία της στα πρωταθλήματα «Διαδρομή στο χρόνο».
Τυχερή ομάδα αναδείχθηκε ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου που κέρδισε μια φανέλα της Εθνικής Ομάδας με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών.
Η Ένωση τίμησε για την παρουσία του τον Αστέρα Μ. Βρύσης, με τον πρόεδρο Δημήτρη Ζώτο να παραλαμβάνει την πλακέτα ενώ απονεμήθηκαν τα κύπελλα στις πρωταθλήτριες ομάδες του Ηρακλή Αργυρούπολης και της Νεότητας Μεταλλικού.
Εκτός από τους προαναφερθέντες, τον πρόεδρο πλαισίωσαν τα μέλη της ΕΠΣΚ Χ. Δαμιανίδης, Βλ. Παναγιωτίδης, Αιμ. Δεβετζόπουλος και Κ. Γαβριηλίδης, καθώς και ο αρχιδιαιτητής Π. Κωτούλας.