Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2023, 6:15:45 πμ
Πέμπτη, 06 Μαρτίου 2008 11:57

Ξεκίνησαν με ήττες

 Με το αριστερό ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο πανελλήνιο διενωσιακό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου τζούνιορ και προπαίδων τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της ΕΠΣ Κιλκίς.
Οι αγώνες διεξήχθησαν στο δημοτικό στάδιο Χέρσου και ξεκίνησαν πρώτα με τα τζούνιορ, χορηγός των οποίων σε όλη την Ελλάδα είναι η «Κοσμοκάρ», με αντιπρόσωπο στην χώρα μας την εταιρία «Φολξβάγκεν». Το περασμένο Σάββατο παρουσιάστηκαν οι νέες στολές στις εγκαταστάσεις της εταιρίας «Αυτοκίνηση» και παραδόθηκαν από τον εξουσιοδοτημένο έμπορο Κωνσταντίνο Σακαρίδη μέσα σε μια μικρή γιορτή. Το παρών έδωσαν ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΚ Βλαδίμηρος Παναγιωτίδης και ο πρόεδρος της επιτροπής μικτών Γιάννης Κιουρτσίδης.

Τζούνιορ
Στο αγωνιστικό τα τζούνιορ ηττήθηκαν με 1-0 από τα αντίστοιχα της ΕΠΣ Σερρών χωρίς να μπορούν να κυριαρχήσουν αφού οι μικροί Σερραίοι ήταν καλύτεροι και αποτελεσματικοί.
Διαιτητής ήταν ο κ. Τσαλουχίδης.
ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ: Χιονίδης, Σ. Παπαδόπουλος, Δ. Παπαδόπουλος, Κ. Λαπουρίδης, Στ. Παπαδόπουλος, Τ. Παπαδόπουλος, Βέργος, Τσολακίδης, Κελεκίδης, Μασούρας, Τριγώνης, Σιδηρόπουλος, Κοτίδης, Τριανταφυλλίδης.

Προπαίδες
Αλλά και οι προπαίδες γνώρισαν την ήττα στον δεύτερο αγώνα που ακολούθησε με 2-0 από την αντίστοιχη ομάδα των Σερρών.
Η Κιλκισιώτικη ομάδα πάλεψε δυνατά στο πρώτο μέρος αλλά στο δεύτερο «λύγισε» και δέχθηκε δύο τέρματα
Την επόμενη αγωνιστική, Κυριακή 9 Μαρτίου οι πρόπαιδες θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης ενώ στις 16 Μαρτίου και τα δύο συγκροτήματα θα αντιμετωπίσουν τα αντίστοιχα της ΕΠΣ Χαλκιδικής.
Διαιτητής ήταν ο κ. Κατσάνης με επόπτες τους Τσαλουχίδη και Ζυμταρούδη.
ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ: Μασαλτζής, Τσαχαλίδης, Ευθυμιάδης, Κουραλίδης (36’ Δίγκογλου-50’ Τριανταφυλλίδης), Ανανιάδης, Κάργας, Σιδηρόπουλος (41’ Παναγιωτίδης), Ηλιάδης, Βαχαρέλης, Βασιλειάδης, Καρατζιάς.