Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2023, 2:26:21 μμ
Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2008 08:21

Συνέλευση αρτοποιών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Συντεχνίας Αροποιών νομού Κιλκίς, “Ο Προφήτης Ηλίας”, στις 9 Νοεμβρίου 2008, στην αίθουσα “Βασιλείου Σεργιαννίδη”  του Επιμελητηρίου Κιλκίς, με θέματα που απασχολούν τον κλάδο. Η συνάντηση αυτή άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις από πλευράς οργάνωσης, παρουσίας και ενδιαφέροντος των προσκεκλημένων. Την άρτια οργάνωση και φιλοξενία ανέλαβε η διοίκηση της Συντεχνίας και την παραχώρηση της αίθουσας το Επιμελητήριο Κιλκίς.


Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν: Αρτοποιητική νομοθεσία, υπεύθυνος αρτοποιίας, Τ.Ε.Α.Α., προβλήματα του κλάδου.
Την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης έκανε ο π. πρόεδρος της Συντεχνίας Αρτοποιών νομού Κιλκίς Χρήστος Τσανασίδης, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την προσπάθεια της Συντεχνίας και μεταξύ άλλων είπε: “Καλωσορίζω τον πρόεδρο της Ο.Α.Ε. Μιχαήλ Μούσιο και το Δ.Σ. της, και τους προέδρους, αντιπροέδρους και μέλη όμορων νομών. Εύχομαι η επίσκεψή σας να είναι ευχάριστη και ο διάλογος για τα προβλήματα του κλάδου να είναι επικοδομητικός”. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος της Ο.Α.Ε. κ. Μούσιος και ενημέρωσε τα μέλη αναλυτικά για όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, νώ ακολούθησε διάλογος.
Η Συντεχνία Αρτοποιών νομού Κιλκίς ευχαριστεί το Επιμελητήριο και τον πρόεδρό του Π. Τονικίδη για την παραχώρηση της αίθουσας για την Γενική Συνέλευση.