Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024, 2:39:57 πμ
Σάββατο, 02 Φεβρουαρίου 2008 07:28

Τίμησαν τον Χρ. Ντέντα

 O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου και Γενικού Λυκείου Καμπάνη σε ειδική τελετή τίμησε τον απερχόμενο Διευθυντή του Γυμνασίου Καμπάνη κ. Χρήστο Ντέντα.
Ο κ. Ντέντας ανέλαβε καθήκοντα του Διευθυντή το 2002 στο Γυμνάσιο Καμπάνη, όταν αυτό λειτουργούσε και με Λυκειακές  Τάξεις και αποχώρησε το Νοέμβριο του 2007, για να αναλάβει καθήκοντα Διευθυντή στο 1ο Γενικό Λύκειο Κιλκίς.
Ο Σύλλογος Γονέων, υλοποιώντας  ομόφωνη απόφασή του, επέδωσε αναμνηστική πλακέτα στον Διευθυντή του Γυμνασίου Καμπάνη κ. Ντέντα, αναγνωρίζοντας την γενικότερη συνεισφορά του στα εκπαιδευτικά δρώμενα του Δήμου Γαλλικού.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κατσαρώνας Σταύρος απονέμοντας την πλακέτα εξήρε την πολύτιμη προσφορά του ως Διευθυντής .Στο ίδιο πνεύμα ήταν  και οι ομιλίες   του Διευθυντή του Γενικού Λυκείου κ. Παπαδάκη Ιωάννη και  του νέου Διευθυντή του Γυμνασίου κ. Βαφειάδη Αναστάσιου.
  Ο κ. Ντέντας Χρήστος ευχαρίστησε  τον Σύλλογο για την αναγνώριση αυτή και την απονομή της πλακέτας αναφέροντας ότι  η θητεία του για 5 έτη στο Γυμνάσιο – Λύκειο Καμπάνη είναι από τις ωραιότερες περιόδους της εκπαιδευτικής του  υπηρεσίας γεμάτη με ευχάριστες αναμνήσεις.