Κυριακή, 14 Απριλίου 2024, 11:06:44 μμ
Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2009 08:29

Το 3ο Γυμνάσιο στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ

Την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου τμήμα της Α΄ τάξης από το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς πραγματοποίησε επίσκεψη στο σχολείο μας. Οι μαθητές περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς. Δημιούργησαν ομάδες και εντάχθηκαν στα τμήματα των δικών μας μαθητών όπου παρακολούθησαν, σε συνδιδασκαλία, ένα ημερήσιο δίωρο πρόγραμμα μαθημάτων και εργαστηρίων του σχολείου μας.


Με την επίβλεψη των καθηγητών μας και τη καθοδήγηση των μαθητών μας δημιουργήθηκαν μεικτές τάξεις με στόχο την ενσωμάτωση των παιδιών. Συγκεκριμένα η ομάδα που απασχολήθηκε στο εργαστήριο καλλιτεχνικών δημιούργησε Χριστουγεννιάτικες κάρτες, αντίστοιχα η ομάδα που παραβρέθηκε στο θερμοκήπιο του σχολείου έκανε μεταφυτεύσεις και ασχολήθηκε με εργασίες κηπευτικής.
Η ομάδα μαθητών που επισκέφθηκε την αίθουσα του γυμναστηρίου έπαιξε στα πλαίσια διαθεματικότητας παιχνίδια με την θεατρολόγου και τους γυμναστές του σχολείου. Η δράση και αλληλεπίδραση των μαθητών των δύο σχολείων αποδείχθηκε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική Υπήρξε γνωριμία και αμφίδρομη ανταλλαγή επικοινωνίας μεταξύ των μαθητών, ανταλλαγή εμπειριών δημιουργώντας ένα ευχάριστο κλίμα που βοήθησε στην ανάπτυξη των διαπροσωπικών σχέσεων των δύο σχολείων.     
Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Καθηγητών  του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κιλκίς, ευχαριστούν θερμά τον διευθυντή κ. Γαλάνη, τους συνοδούς εκπαιδευτικούς, τους μαθητές που παραβρέθηκαν και τους εύχονται καλές γιορτές, ελπίζοντας στο μέλλον για παρόμοιες συνεργασίες..