Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024, 10:36:00 μμ
Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 10:51

Επίτιμος Πρόεδρος της Ε.Π.Σ Κιλκίς ο Βασίλειος Χατζηαποστόλου

Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης έπειτα από πρόταση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ Κιλκίς και όπως προβλέπεται από το καταστατικό, ο κ. Βασίλειος Χατζηαποστόλου ανακηρύχτηκε ”Επίτιμος Πρόεδρος της Ε.Π.Σ Κιλκίς”.
Η απόφαση ήταν ομόφωνη από τους εκπροσώπους των ομάδων του ν. Κιλκίς.

 

Ο κ. Χατζηαποστόλου πρωτοεκλέχτηκε πρόεδρος της Ένωσης το 1981 και με δυο διαλείμματα - ένα στη δεκαετία του ‘90, όταν εκλέχτηκε για μια θητεία ο αείμνηστος Λεωνίδας Τριανταφυλλίδης, και στην περασμένη δεκαετία όταν αποχώρησε για να επανέλθει ύστερα από τη δικαίωσή του στα δικαστήρια, το καλοκαίρι του 2020. Στις 6 Ιουνίου του 2021 ο Βασίλης Χατζηαποστόλου με συνέντευξή του ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ΕΠΣ Κιλκίς.

Ακόμη, στη γενική συνέλευση από τη δύναμη της ΕΠΣ Κιλκίς διαγράφηκαν 27 σωματεία. Σύμφωνα με το νέο νόμο όσα σωματεία δεν κάνουν εγγραφή στα μητρώα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για δυο χρόνια, αυτόματα διαγράφονται.

Αυτήν τη στιγμή στη δύναμη της ΕΠΣ Κιλκίς είναι 35 εγγεγραμμένα σωματεία, ενώ κάποια που είχαν διαγραφεί ξεκινούν τις διαδικασίες επαναδραστηριοποίησης-εγγραφής, όπως η Κορομηλιά, η Τέρπυλλος, η Ποντοηράκλεια και ο Σ.Σ. Μουριών.

Πολυμέσα