Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020, 10:46:28 πμ

Τοπικά Πρωταθλήματα

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 11:42

Κίνηση "ματ" από τον Κιλκισιακό με Άγγελο Ζαζόπουλο

Συντάκτης: Eidisis.gr

Σε κίνηση "Ματ" προχώρησε ο πρόεδρος της ομάδας του Κιλκισιακού Λάζαρος Μεταλλίδης! Έδωσε τα χέρια με τον κ. Άγγελο Ζαζόπουλο για να αναλάβει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή του Ομίλου και Υπεύθυνος του Εκπαιδευτικού Προγράμματος.

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 09:36

Ο Α.Ο. Κιλκισικός, ευχαριστεί τον Γεώργιο Πελίδη

Συντάκτης: Eidisis.gr

Ο Α.Ο. Κιλκισικός, θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ. Γεώργιο Πελίδη για την μεγάλη προσφορά του στην ομάδα αυτούς τους 4 μήνες, ως Υπεύθυνος του Εκπαιδευτικού Προγράμματος και γενικότερα του συλλόγου.

Το KilkisiakosTV εγκαινιάζει την πιλοτική του λειτουργία με την φιλική αναμέτρηση με την Αναγέννηση Πλαγιάς την Κυριακή 13-9-2020 και ώρα 18:00!

Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020 10:15

KilkisiakosTV και πρώτη μετάδοση την Κυριακή με την Πλαγιά

Συντάκτης: Eidisis.gr

Ο Α.Ο. Κιλκισιακός, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την δημιουργία του KilkisiakosTV! Έπειτα από τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για την αντιμετώπιση της διασποράς του COVID-19, σας φέρνουμε στο γήπεδο και κοντά στους παίκτες της αγαπημένης σας ομάδας, μέσω του KilkisiakosTV!!! Έτσι θα μπορείτε να απολαμβάνετε τους αγώνες της ομάδας της πόλης μας, μέσω διαδικτύου!

Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020 15:53

Αναβολή αγώνων και κλήρωσης ΕΠΣ Κιλκίς

Συντάκτης: Eidisis.gr

Από την επιτροπή εκτάκτων θεμάτων της ΕΠΣ Κιλκίς αποφασίστηκαν τα παρακάτω :

Αναβάλλεται ο προγραμματισμένος αγώνας κυπέλλου για το Σάββατο 12/9/2020   ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΤΟΤΟΠΙΟΥ - ΕΡΜΗΣ ΤΕΡΠΥΛΛΟΥ.

Σύμφωνα με το ισχύον  υγειονομικό πρωτόκολλο και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ οι προγραμματισμένοι φιλικοί αγώνες   να μην πραγματοποιηθούν με ευθύνη των ομάδων.

Σας ανακοινώνουμε πως Μέγας Χορηγός της Γυναικείας Ομάδας του Κιλκσιακού, είναι πλέον η μεγάλη εταιρεία Γαλακτοκομικών Προϊόντων TORRE COOPERLAT!!!

Ευχαριστούμε την TORRE COOPERLAT για την έμπρακτη στήριξή της στην προσπάθεια που θα καταβάλει για την άνοδο και καταξίωσή της στις Πανελλήνιες Κατηγορίες Γυναικείου Ποδοσφαίρου η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού!

Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2020 10:26

Ευχαριστήρια δήλωση Χαράλαμπου Δαμιανίδη τ. προέδρου ΕΠΣ Κιλκίς

Συντάκτης: Eidisis.gr

Μετά από δεκαπέντε  χρόνια συμμετοχής ως ενεργό  μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Κιλκίς και τα τέσσερα τελευταία  ως Πρόεδρος, αποφάσισα μετά από ώριμη σκέψη ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αποχωρήσω από τη Διοίκηση και την ενασχόλησή μου από τα ποδοσφαιρικά  δρώμενα.

Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020 09:11

Η Dream Team του Αθλητικού Όμιλου Πολυκάστρου - Παιονίας

Συντάκτης: Eidisis.gr

Συνεχίζουμε να κρατάμε τον πήχη ψηλά, γιατί πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Προπονητικό team Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΟΠ-Π 2020-21:

Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2020 13:26

Με Γ. Πεχλιβάνη και Μ. Καρακάση το Πάικο Γουμένισσας

Συντάκτης: Eidisis.gr

Η Ακαδημία του Πάικου Γουμένισσας ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Γιώργο Πεχλιβάνη ως υπεύθυνου της Ακαδημίας. Ο κ. Πεχλιβάνης είναι κάτοχος UEFA D, C, όπως και κάτοχος Ευρωπαϊκού διπλώματος πρώτων βοηθειών και χρήσης αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή.

Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020 19:19

Τα νέα του Κιλκισιακού (26-8-2020)

Συντάκτης: Eidisis.gr

Νέο φιλικό προετοιμασίας θα δώσει ο Κιλκισιακός την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/8/2020, 18:00, στο Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων: Α.Ο. Κιλκισιακός – Θερμαϊκός Θέρμης.

*

Ο Α.Ο. Κιλκισιακός, ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Γιώρη!

Σελίδα 1 από 84