Κυριακή, 31 Μαΐου 2020, 12:04:06 μμ

Τοπικά Πρωταθλήματα

Οι Κωδικοί Αθλητικής αναγνώρισης που έχουν τα τοπικά Σωματεία Ποδοσφαίρου στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού καταγράφονται στον πίνακα που δημοσιεύουμε. Με αυτόν τον κωδικό το κάθε σωματείο κάνει προεγγραφή στην σελίδα της γ.γ.α., «Μητρώο Αθλητικών Σωματείων».

Τρίτη, 26 Μαϊος 2020 14:50

Στη δημιουργία ομάδας κορασίδων προχωρά ο Κιλκισιακός

Συντάκτης: Eidisis.gr

Ο Α.Ο Κιλκισιακός ανακοινώνει την δημιουργία ποδοσφαιρικής ομάδος κορασίδων γεννηθέντων 2006  - 2007  - 2008, οι μικρότερες ηλικίες αγωνίζονται σε μικτά τμήματα ενώ οι μεγαλύτερες ηλικίες  στην γυναικεία ομάδα. 

Ο Κιλκισιακός, παράλληλα με τα ήδη υπάρχοντα τμήματα υποδομών , δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την λειτουργία ειδικών  τμημάτων στελεχωμένα από  παιδιά τα οποία έχουν χαρακτηριστεί ως ταλέντα ποδοσφαίρου, για τον λόγο αυτό καλεί παιδιά από όλο τον νομό παρέχοντας τους υψηλές υπηρεσίες  και δίνοντας τους τη δυνατότητα εξέλιξης σε υψηλότερο επίπεδο.

Παρότι χρειάστηκε δεύτερος διαγωνισμός - του περσινού καλοκαιριού κρίθηκε άγονος- τον Οκτώβρη του 2019 και έχουν περάσει μήνες αφότου αναδείχθηκε ο μειοδότης, με προσφορά στο 40%, δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη οι εργασίες για την τοποθέτηση πλαστικού τάπητα στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς.

Μετά τη γενική συνέλευση του ΑΟ Κιλκσιακός και τις εκλογές που διενεργήθηκαν την Κυριακή 17 Μαΐου εκλέχτηκε και συγκροτήθηκε νέα διοίκηση, με πρόεδρο τον Λάζαρο Μεταλλίδη, η οποία έχει ως εξής:

Δευτέρα, 11 Μαϊος 2020 11:26

Λάζαρος Μεταλλίδης - ΑΤΕΡΜΩΝ: Kιλκισιακός, η επόμενη ημέρα

Συντάκτης: Eidisis.gr

“Ό,τι μετριέται δεν μετράει πάντα, ό,τι μετράει δεν μετριέται πάντα”, Albert Einstein.

Με τον τρόπο αυτό θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε την παρουσίαση του κ. Μεταλλίδη Λάζαρου ιδιοκτήτη του Αθλητικού Οργανισμού Ατέρμων που δραστηριοποιείται από το 1999 έως και σήμερα ανελλιπώς, στον χώρο του αθλητισμού και ιδιαίτερα στο ποδόσφαιρο.

Παρασκευή, 08 Μαϊος 2020 19:19

Ο ιστορικός Κιλκισιακός περνά στη μεγάλη εταιρεία «Ατέρμων»;

Συντάκτης: Eidisis.gr

Η μεγάλη αθλητική εταιρεία του νομού Κιλκίς, το πρότυπο αθλητικό κέντρο «Ατέρμων», φαίνεται πως θα δώσει διέξοδο στα αδιέξοδα της ιστορικής ομάδας του Κιλκίς, του Κιλκισιακού, χαράζοντας ένα αισιόδοξο μέλλον για τη μεγάλη ποδοσφαιρική ομάδα.

Όπως είναι γνωστό η διοίκηση του Κιλκισιακού αποφάσισε τη διενέργεια έκτακτης γενικής συνέλευσης με μοναδικό θέμα: «Υποβολή παραίτησης του Δ.Σ. – Προκήρυξη εκλογών για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου». Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Μαΐου2020 και ώρα 19:00 και σε περίπτωση μη απαρτίας, την Κυριακή 17 Μαΐου 2020 στα γραφεία του Συλλόγου και ώρα 19:00.

Στο Κιλκίς, σήμερα 06 Μαΐου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση (εξ αποστάσεως λόγω κορωνοϊού) το Δ.Σ.του Κιλκισιακού, ύστερα από πρόσκληση του προέδρου κύριου Τζούμα Άγγελου, με μοναδικό θέμα: «Υποβολή παραίτησης του Δ.Σ. – Προκήρυξη εκλογών για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου».

Εν μέσω πανδημίας, καραντίνας και απαγόρευσης κάθε άσκοπης μετακίνησης, στήθηκε αγώνας ποδοσφαίρου στη Νέα Καβάλα του νομού Κιλκίς.

Κάτω από τη μύτη των αστυνομικών του camp Νέας Καβάλας κατέβασαν ολόκληρη εντεκάδα στο γήπεδο της Νέας Καβάλας.

Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020 14:03

Αναβολή αγώνων της ΕΠΣ Κιλκίς για δυο εβδομάδες

Συντάκτης: Eidisis.gr

Με χθεσινή  ανακοίνωσή της η ΕΠΣ Κιλκίς  είχε αποφασίσει  την διεξαγωγή των αγώνων όλων των τοπικών κατηγοριών της ΕΠΣ Κιλκίς οι οποίοι ήταν προγραμματισμένοι εντός της τρέχουσας και της προσεχούς εβδομάδας, να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Σελίδα 1 από 81