Με δημόσια ανάρτησή του ο ιδιοκτήτης του αθλητικού κέντρου «Ατέρμων», Λάζαρος Μεταλλίδης, μιλά για το ενδιαφέρον του και τις προθέσεις του για το μέλλον του Κιλκισιακού:
«Την τρέχουσα εβδομάδα ολοκληρώνονται οι διαδικασίες για την ανάληψη της διοικητικής ευθύνης του ιστορικού σωματείου του Κιλκισιακού.
Η διαδικασία ξεκίνησε πριν 3 μήνες και θα είχε ολοκληρωθεί τέλη Μάρτη εάν δεν προέκυπτε το θέμα του κορωνοϊού.
Δηλώσαμε το ενδιαφέρον μας να εμπλακούμε σ’ αυτήν την διαδικασία. Οι λόγοι που το θέλουμε είναι συγκεκριμένοι. Δηλώσαμε έτοιμοι και με σχέδιο για την επόμενη μέρα.
Σε όλο αυτό το διάστημα επεξεργαστήκαμε πράγματα, κυρίως:
1. Σε ότι αφορά την ύπαρξη αθλητικών εγκαταστάσεων αδειοδοτημένων, ασφαλών και με κανόνες υγιεινής.
2. Την οικονομική κατάσταση του συλλόγου, για να ξέρουμε τι έχουμε να ξεπεράσουμε
3. Τον αριθμό και την δυναμική όλων των αθλητών-τριών του συλλόγου, όπως και του προπονητικό δυναμικού.
4. Την καταγραφή όλων των περιουσιακών στοιχείων του συλλόγου, ώστε να λογοδοτήσουμε αύριο για αυτά.
Τα σχέδια μας και ο προγραμματισμός μας, εφόσον μας ανατεθεί η διοίκηση, θα ανακοινωθούν με δελτίο τύπου αμέσως μετά τις εκλογές και θα αναπροσαρμοστούν εφόσον ολοκληρωθεί η καταγραφή όλων των στοιχείων».
Με εκτίμηση
Μεταλλίδης Λάζαρος



