Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024, 2:29:53 μμ
Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 12:17

Παραιτήθηκε από γραμματέας της ΕΠΣΚ ο Δημήτρης Μπαλάσκας

Παραιτήθηκε από τη θέση του γενικού γραμματέα της ΕΠΣ Κιλκίς ο Δημήτρης Μπαλάσκας, παραμένοντας μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης.

Η επιστολή – παραίτηση του κ. Μπαλάσκα έχει ως εξής:                 

Κύριε Πρόεδρε , κ.κ. Συνάδελφοι,

Κατά τις αρχαιρεσίες του Μαΐου του έτους 2022, τα ποδοσφαιρικά σωματεία του νομού μας, μου έκαναν τη μεγάλη τιμή να με εκλέξουν μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσής μας, την οποία είχα τη χαρά να την υπηρετήσω από τη θέση του Γενικού Γραμματέα και του μέλους της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου μέχρι και σήμερα.

Σήμερα όμως και μετά από ένα και πλέον έτος στη θέση του Γενικού Γραμματέα , αισθάνομαι ότι εργάζομαι και προσφέρω υπό συνθήκες που δεν συνάδουν με την προσωπικότητα, τις σκέψεις και τις επιθυμίες μου για το ποδόσφαιρο του Κιλκίς, ευρισκόμενος διαρκώς σε μια πολυδαίδαλη κατάσταση, που δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω.

Ως εκ τούτου, προς διευκόλυνση της λειτουργίας της Ένωσης και εξομάλυνσης του κλίματος , σας δηλώνω ότι παραιτούμαι από τη θέση του Γενικού Γραμματέα και του μέλους της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου.

Εύχομαι εκ των προτέρων καλή δύναμη στο συνάδελφο που θα κληθεί να με αντικαταστήσει στα καθήκοντα αυτά και δηλώνω ότι θα παραμείνω ενεργό μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, προκειμένου να κατορθώσουμε να βελτιώσουμε την ποδοσφαιρική ζωή του τόπου μας και να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη που μας επέδειξαν τα σωματεία - μέλη της Ένωσής  μας.

Με τιμή

Δημήτριος Μπαλάσκας