Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024, 8:49:27 μμ
Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 08:46

Συνοπτικά οι αγώνες της ΕΠΣ Κιλκίς στις 25 και 26 Νοεμβρίου

Στους πέντε βαθμούς αύξησε την διαφορά του στην κορυφή ο Κιλκισιακός, μιας και επικράτησε της Νέας Σάντας (πρώτη ήττα για τον Ποντιακό), την ίδια ώρα που η Γουμένισσα γνώριζε την πρώτη της ήττα και μάλιστα στην έδρα της από τον Αλέξανδρο. Το Πάικο ολοκλήρωσε με οχτώ παίκτες, με το νεανικό ρόστερ του Αλέξανδρου Κιλκίς να δείχνει πως έχει το μέλλον μπροστά του. Μεγάλη νίκη για τον Εύρωπο μέσα στο Χωρύγι και πλέον έχουμε τριπλή ισοβαθμία στην ουρά μιας και η Ευκαρπία ηττήθηκε στην έδρα της από την Μεγάλη Βρύση, έχοντας όλοι μαζί έξι βαθμούς. Τέλος "λευκή" ισοπαλία είχαμε στο Χέρσο-Αξιούπολη.

Το μεγάλο παιχνίδι στον Ανατολικό όμιλο ανάμεσα σε Επτάλοφο και Καστανιές δεν έγινε λόγω καιρικών συνθηκών και πλέον περιμένουμε τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής. Έτσι η Τέρυπλλος μετά το "τρίποντο" με το Μαυρονέρι έφτασε τις Καστανιές στην πρώτη θέση, με τις Μουριές να συνεχίζουν το σερί τους και να φεύγουν με το διπλό από την έδρα της Κορομηλιάς. Η Μεγάλη Στέρνα επανήλθε στις νίκες έπειτα από δύο αγωνιστικές και πέρασε εύκολα το εμπόδιο του Κεντρικού. Τέλος, τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Δοϊράνη αφού έφυγε με το διπλό από την έδρα του Διπόταμου.

Στον Δυτικό όμιλο τα Λιβάδια πήραν το ντέρμπι με τον Βαπτιστή και συνέχισαν με το απόλυτο έπειτα από έξι αγωνιστικές. Το Πευκόδασος έφτασε έτσι στον πόντο από την Δόξα μιας και συνέτριψε εκτός έδρας το Παλιό Αγιονέρι. Γρίβα και Τούμπα έμειναν στην ισοπαλία έπειτα από "χορταστικό" παιχνίδι, με το Πολύπετρο να κάνει σεφτέ στις νίκες στον αγώνα με το Παλιό Γυναικόκαστρο.