Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024, 1:41:48 πμ
Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024 09:54

Συνοπτικά τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κιλκίς στις 10 και 11 Φεβρουαρίου

Στους 16 αγώνες έφτασε το απόλυτο του Κιλκισιακού καθώς επικράτησε με 4-0 του Αλέξανδρου Κιλκίς στο Δημοτικό Στάδιο, και πλέον ετοιμαζόμαστε για το ντέρμπι με την Α.Ε. Πολυκάστρου που μπορεί να κρίνει τα πάντα. Η τελευταία επιβλήθηκε με 2-0 της Νέας Σάντας πετυχαίοντας από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο.

Πάντα τρίτη η Γουμένισσα που εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και στον αγώνα της με το Χωρύγι και πήρε τη νίκη με καθαρό σκορ. Η Ευκαρπία δείχνει να...ξεφεύγει από τον κίνδυνο μιας και έφυγε με το διπλό από τον Εύρωπο, ενώ και η Μεγάλη Βρύση πήρε εκτός έδρας νίκη στην Αξιούπολη.

Αμετάβλητη η κατάσταση στον Ανατολικό Όμιλο της Α΄ Κατηγορίας μιας και ο Επτάλοφος πέρασε με εξάρα από το Μαυρονέρι, η Τέρπυλλος πέτυχε τέσσερα τέρματα απέναντι στο Κεντρικό, ενώ και οΣταθμός Μουριών δεν δυσκολεύτηκε στο παιχνίδι του με την Μεγάλη Στέρνα. Τέταρτες πάντα οι Καστανιές που ξεπέρασαν το εμπόδιο της Δοίράνης, ενώ η Κορομηλιά πέτυχε τη νίκη κόντρα στον Διπόταμο.

Τα Λειβάδια συνέχισαν εντυπωσιακά καθώς υπέταξαν και το Βαλτοτόπι. Το Πευκόδασος πήρε νέα νίκη απέναντι στο Παλιό Γυναικόκαστρο, με τον Βαπτιστη και την Τούμπα στο ντέρμπι της τριάδας να αναδεικνύονται ισόπαλοι. Τέλος εντυπωσιακό παιχνίδι στο Παλιό Αγιονέρι με τον Μακεδονικό Γρίβας να επικρατεί με 7-4 του τοπικού Ατρόμητου!