Τρίτη, 28 Μαΐου 2024, 5:15:04 μμ
Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2012 21:52

Ανακοίνωση για τους Βιοκαλλιεργητές

agrotis2
Ανακοινώνεται στους βιοκαλλιεργητές του νοµού µας, οι οποίοι είναι υποχρεωµένοι να υποβάλλουν αίτηση χορήγησης άδειας παρέκκλισης στην υπηρεσία µας σε περίπτωση που επιθυµούν να χρησιµοποιήσουν µη πιστοποιηµένο βιολογικό σπόρο, ότι οι ηµεροµηνίες για την τρέχουσα περίοδο 2012-2013 καθορίζονται ως εξής: Α) Για τα ετήσια φυτά, χειµερινά σιτηρά, βίκο, µπιζέλι και µηδική η 30η Νοεµβρίου 2012 και ηµέρα Παρασκευή. Β) Για όλες τις υπόλοιπες καλλιέργειες δέκα (10) εργάσιµες ηµέρες πριν την λήξη της αντίστοιχης ηµεροµηνίας, όπως αυτή αναφέρεται στον σχετικό πίνακα που υπάρχει και είναι αναρτηµένος στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.minagric.gr/greek/3.6.pol.html και πάντοτε πριν τη σπορά της συγκεκριµένης καλλιέργειας .
Αιτήσεις που θα κατατίθενται µετά τις ανωτέρω ηµεροµηνίες θα θεωρούνται εκπρόθεσµες και δεν θα καταχωρούνται στο σύστηµα.
Η αίτηση πρέπει να κατατεθεί στο τµήµα Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής της υπηρεσίας στις ανωτέρω ηµεροµηνίες και µε το προβλεπόµενο υπόδειγµα –αίτηση ΄΄ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΠΟΡΩΝ΄΄ .
Για περισσότερες πληροφορίες µπορούν οι ενδιαφερόµενοι να απευθύνονται στο Τµήµα Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονοµίας & Κτηνιατρικής (Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς , Ανδρέα Παπανδρέου 3 , 1ος όροφος , Τηλ. 234135113 , -115 , -123 ,-126, Ηλ. δ/νση : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )