Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 8:08:57 πμ
Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014 00:00

Διευκρινήσεις για την πληρωμή της δράσης «Βιολογική Γεωργία»

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως «κατόπιν των πολλών ερωτημάτων που δέχεται η υπηρεσία μας σχετικά με την πορεία των πληρωμών του 1ου έτους εφαρμογής (2012) της δράσης 1.1 ‘’Βιολογική Γεωργία΄΄, του μέτρου 2.14 του Π.Α.Α 2007-2013, γνωστοποιεί στους δικαιούχους και σε κάθε ενδιαφερόμενο τα εξής:


•     Στην Δ.Α.Ο.Κ Κιλκίς κατατέθηκαν εξακόσιες έντεκα (611) δηλώσεις εφαρμογής (Δ.Ε) για το έτος 2012 έως και την 24η -7ου -2014.
•    Όλες οι δηλώσεις εφαρμογής έχουν ελεγχθεί   και καταχωρηθεί από την υπηρεσία έως και την 3η-9ου -2014.
•    Προκειμένου να μεταβούμε στο επόμενο στάδιο της έκδοσης – ανάρτησης καταστάσεων πληρωμών πρέπει να εκδοθεί το απαραίτητο εγχειρίδιο χρήσης για την πληρωμή της δράση 1.1  και  να γίνει ενημέρωση / εκπαίδευση από τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε (οργανισμό ο οποίος είναι   υπεύθυνος μεταξύ άλλων και για τη μηχανογραφική εφαρμογή   των αγροπεριβαλλοντικών), κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει.
•    Με τα έως τώρα δεδομένα και τα προβλεπόμενα στάδια ελέγχου και υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα προκύψουν νεώτερες διευκρινήσεις ή εγκύκλιοι, οι οποίες θα μας αναγκάσουν να επανελέγξουμε όλες ή μέρος των δηλώσεων εφαρμογής, η υπηρεσία μας θα προβεί στο ουσιαστικό στάδιο πληρωμών όταν ενημερωθεί και εκπαιδευθεί από τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στη Δ/νση Αγροτικής  Οικονομίας & Κτηνιατρικής –Π.Ε Κιλκίς, Ανδρέα Παπανδρέου 3, 1ος όροφος, Τηλ. 2341350115-113-123-126 Ηλ. δ/νση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).