Σάββατο, 13 Απριλίου 2024, 6:37:41 πμ
Κυριακή, 19 Ιουνίου 2011 19:30

ΕΑΣ Κιλκίς: Σε εμάς όλοι οι παραγωγοί του νομού

eas
Εμμέσως πλην σαφώς η διοίκηση της ΕΑΣ Κιλκίς τοποθετείται στο θέμα των δηλώσεων των παραγωγών στο ΟΣΔΕ και καλεί όλους τους παραγωγούς (και εκείνους που ανήκουν στη δύναμη της ΕΑΣ Αξιούπολης) να υποβάλλουν στο Κιλκίς τις δηλώσεις τους.
Υπενθυμίζουμε ότι σε πρόσφατη σύσκεψη στην περιφερειακή ενότητα Κιλκίς δεν κατέστη δυνατόν να εξευρεθεί κοινός τόπος ανάμεσα στις διοικήσεις των ενώσεων Κιλκίς και Αξιούπολης αναφορικά με την τύχη των δηλώσεων των παραγωγών της δύναμης της ΕΑΣ Αξιούπολης που υποβάλλονται απευθείας στην εν λόγω Ένωση. Δηλωτικό της έντασης που επικρατεί είναι το γεγονός ότι η μεν Ένωση  Κιλκίς που διαθέτει και την πύλη (και το δικαίωμα επεξεργασίας και ψηφιοποίησης) προσκαλεί όλους τους παραγωγούς του νομού (και της ΕΑΣ Αξιούπολης) να υποβάλλουν σε αυτήν τις δηλώσεις τους έναντι κλιμακωτής αμοιβής για το σύνολο της εργασίας συμπλήρωσης των αιτήσεων, επεξεργασίας και ψηφιοποίησης των στοιχείων, η δε Αξιούπολη καθόρισε ήδη τέσσερα κέντρα και δέχεται και εκείνη δηλώσεις έναντι αμοιβής 30 ευρώ για την υποβοήθηση του έργου της συμπλήρωσης και του ελέγχου των στοιχείων των δηλώσεων των παραγωγών της. Είναι άγνωστο λοιπόν τι θα συμβεί με τους εν λόγω παραγωγούς.
Η ανακοίνωση της ΕΑΣ Κιλκίς
Aπό την ΕΑΣ Ν. ΚΙΛΚΙΣ και για την υποβολή των δηλώσεων Ενιαίας Ενίσχυσης έτους 2011 ανακοινώνεται ότι:
«Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς το έργο της καταχώρησης και ψηφιοποίησης των δηλώσεων Ενιαίας Ενίσχυσης, τηρώντας τους όρους της σχετικής Σύμβασης, για όλους τους αγρότες – παραγωγούς του νομού Κιλκίς.
Για τον λόγο αυτό καλούνται όλοι οι αγρότες – παραγωγοί του νομού Κιλκίς να προσέλθουν στα κεντρικά γραφεία της ΕΑΣ ΚΙΛΚΙΣ (Θεσ/νίκης 20 Κιλκίς) το ταχύτερο δυνατό προκειμένου να υποβάλλουν τις δηλώσεις τους.»