Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021, 7:53:38 μμ
etpa
Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2011 21:18

Η ΕΑΣ Αξιούπολης συνεχίζει να δέχεται τις αιτήσεις των παραγωγών της

Συντάκτης:
Μπορεί η διοίκηση της ΕΣΑΣ Κιλκίς να θεωρεί εαυτήν «μοναδική υπεύθυνη», αλλά η ΕΑΣ Αξιούπολης «άλλα κελεύει.». Μάλιστα έχοντας την έμπρακτη στήριξη των παραγωγών της δύναμής της δέχεται εδώ και μέρες τις αιτήσεις των παραγωγών στα τέσσερα κέντρα που έχει συστήσει με τεχνική και γραμματειακή υποστήριξη στις έδρες των πρώην δήμων (Πολύκαστρο, Αξιούπολη, Ευρωπός,. Γουμένισσα).

Σύμφωνα με πληροφορίες μας από στελέχη της ΕΑΣ Αξιούπολης ήδη τα συνεργεία της εργάζονται πυρετωδών , πρωί και απόγευμα, και μάλιστα εκτιμούν πως ήδη συλλέχθηκαν οι αιτήσεις από το 20% των παραγωγών της δύναμής της.
Αναφορικά με την επεξεργασία των αιτήσεων αυτών, από τη διοίκηση τονίζουν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να τις αποστείλουν στην ΕΑΣ Κιλκίς, έχοντας μάλιστα και τη σύμφωνη γνώμη της ΠΑΣΕΓΕΣ.
Μάλιστα σε έγγραφο της ΠΑΣΕΓΕΣ (αρ. πρωτ. 408 27.5.2011) προς την ΕΑΣ Κιλκίς αναφέρονται επί λέξει τα ακόλουθα:
Θέμα: Παραλαβή και καταχώρηση Αιτήσεων Ενιαίας Ενίσχυσης 2011 της ΕΑΣ Αξιούπολης.
Κύριε Πρόεδρε,
Κύριε Διευθυντή,
Σύμφωνα με ενημέρωσή μας από την ΕΑΣ Αξιούπολης, διαπιστώνει απροθυμία από την πλευρά της Ένωσή σας για την παραλαβή και την καταχώρηση των αιτήσεων των παραγωγών που ανήκου στις κοινότητες της ΕΑΣ Αξιούπολης.
Θεωρούμε αναγκαίο να μας γνωρίσετε άμεσα εάν παραλαμβάνονται κανονικά και καταχωρούνται αιτήσεις παραγωγών που συγκεντρώνει για λογαριασμό τους η ΕΑΣ Αξιούπολης, έτσι ώστε να μη δημιουργούνται αναιτιολόγητα προβλήματα και καθυστερήσεις που συνδέονται με τις αιτήσεις των παραγωγών της περιοχής αυτής.