Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024, 4:27:22 μμ
Τρίτη, 04 Μαϊος 2010 14:47

Πρόεδρος ξανά o Χαράλ. Παυλίδης

paulidis_xaralampos


Η προεδρία είχε κριθεί δυο ημέρες πριν την Παρασκευή, όταν και συγκλήθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΑΣ Κιλκίς. Τότε σε ταβέρνα  του Καμπάνη διαμηνύθηκε αρμοδίως στην ομάδα της τετράδας Λασκάκη ότι η βούληση της “νέας τάξης πραγμάτων”  στη Ν.Δ - όχι κατ’ ανάγκην της επισημης ΝΟΔΕ- είναι να εκλεγεί πρόεδρος ο κ. Χαράλαμπος Παυλίδης. Παρά τις επιμέρους αντιρρήσεις η εν λόγω «βούληση»  πέρασε και την Παρασκευή ο Γ. Λασκάκης ψήφισε υπέρ της υποψηφιότητας του κ. Παυλίδη και έτσι εκλέχτηκε για δεύτερη φορά πρόεδρος της οργάνωσης, υπερισχύοντας με τέσσερις ψήφους (Παυλίδης, Υφαντίδης, Ούλιου, Λασκάκης) έναντι τριών που έλαβε ο ανθυποψήφιος Μιχάλης Κεσίδης (Κεσίδης, Αδαμίδης, Ιασωνίδης).
Για όλες τις υπόλοιπες θέσεις υποψήφιος ήταν μόνο ένας(μια) και υπερψηφιστηκε από το συνολο τω συβούλων πλην μιας λευκής ψήφου (6 ναι, έμα λευκό σε όλες τις επιμέρους ψηφοφοριες. )
Η συγκρότηση της νέας διοίκησης έχει ως εξής: Χαράλαμπος Παυλίδης πρόεδρος, Κώστας Υφαντίδης αντιπρόεδρος, Γιώργος Λασκάκης γενικός γραμματέας, Ασπασία Ούλιου ταμίας.
Τα υπόλοιπα τριά μέλη που συναπαρτιζουν το νέο δ.σ. ειναι οι Μ. Κεσιδης, Ανδρέας Ιασωνίδης και Γιώργος Αδαμίδης.