Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024, 5:33:42 μμ
Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 09:22

Στα παιδιά του Κιλκίς ξανά η ελληνική σημαία και η ελπίδα. ΑΥΤΟ είναι το Κιλκίς

Του Κώστα Τερζενίδη.

Με τις ευχές των πιλότων και των ιπτάμενων της Aegean ταξίδεψε για τον παγκόσμιο αγώνα ρομποτικής στον Tallinn της Εσθονίας η ομάδα MICROstudies Robotics του Κιλκίς, εκπροσωπώντας όλη την Ελλάδα.

Τα παιδιά του Κιλκίς πάνε για το Ευρωπαϊκό και το έχουν κερδίσει, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα.

 

ΝΑΙ, αυτό είναι το Κιλκίς. Τα παιδιά του που διακρίνονται εντός και εκτός Ελλάδας. Τα παιδιά του που ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο, για τους ίδιους, για το νομό τους, για την χώρα τους. Πάνε μπροστά, κόντρα στις δυσκολίες και στις αντιξοότητες, αισιοδοξούν, αγωνίζονται, αφήνοντας παράμερα την γκρίνια και τη μιζέρια των καιρών.

Να σταθούμε δίπλα σε όλα τα παιδιά του Κιλκίς, στους δασκάλους και στους καθηγητές τους, που μέσα από τον αγώνα και τις προσπάθειές τους, δίνουν και σ’ εμάς το δικαίωμα και την ελπίδα να ονειρευόμαστε ένα καλύτερο μέλλον γι’ αυτά, έναν καλύτερο κόσμο αύριο.

Δεν θέλουν πολλά, δεν απαιτούν. Το ενδιαφέρον και την αγάπη μας προσδοκούν. Να ξέρουν πως νοιαζόμαστε, πως είμαστε δίπλα τους, μαζί τους, στις προσπάθειές τους. Κι αν χρειαστεί αγώνας για κάτι, θα είμαστε ΕΚΕΙ, στο πλευρό τους!

Γι’ άλλη μια φορά, τα παιδιά του Κιλκίς, σηκώνουν ψηλά και με περηφάνεια την ελληνική σημαία. Και το χαμόγελό τους το λέει καθαρά: Εδώ είναι Κιλκίς, δεν είναι παίξε-γέλασε…

ΝΑΙ, ρε, ΑΥΤΟ είναι το Κιλκίς! Είναι το χαμόγελο και οι επιτυχίες των παιδιών μας, ο αγώνας τους για το καλύτερο. Και πιστεύουμε σ’ αυτά.

Αντλούμε δύναμη από τα νιάτα αυτού του τόπου…