Quantcast
Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023, 12:14:27 πμ
Τάτσης 380
Γκουντενούδης 380
Σιωνίδης 380
Φωτακέλης-380
Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017 20:42

Θ. Παυλίδης: Ή δεν ντρέπονται ή δεν ξέρουν τι τους γίνεται

Είδατε το Σάββατο την σύναξη του ΠΑΣΟΚ υπό την Γεννηματά; Ή θα έκλεγες από απελπισία ή θα ξεκαρδιζόσουν στα γέλια από το θέαμα.
Παλιές αμετανόητες τετριμμένες φιγούρες, που προκαλούν τουλάχιστον απαρέσκεια στον ταλαιπωρημένο Λαό μας, που τους χόρτασε στον καιρό της αποτυχημένης εξουσίας τους.


Δεν χρειάζεται ονοματολογία, αλλά πείτε μου αδέλφια, ήτανε θέαμα αυτό μιάς σαραντάδας θλιβερών προσώπων, που με τα αγκαλιάσματα, φιλιά και χαμόγελά τους, έκαναν σαν τους απόφοιτους λυκείων που συναντήθηκαν 40 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους;
Συγκεντρώθηκαν, λέει, να χαράξουν μιά πολιτική ενότητος των αριστερών προοδευτικών δυνάμεων, διότι φαίνεται ότι η κυβερνώσα σήμερα προοδευτική αριστερά τους πέφτει.....λίγη.
Και δείχνουν να αγνοούν ότι ήδη είναι πολύ γηρασμένοι, ότι ο κόσμος δοκίμασε την εξουσία τους και ότι δεν είναι πλέον πρόσφοροι οι καιροί να ξαναρθούν στην επικαιρότητα οι ξεπερασμένες πολιτικές τους και οι ανεπιθύμητες φάτσες τους.
Όταν οι άνθρωποι αυτοί, καλούμενοι και πολιτικοί, προκαλούν αποστροφή στους μεσήλικες και γεροντώτερους, πως θα καταφέρουν να εμπνεύσουν τους νεώτερους που ψάχνουν για μεταρρυθμίσεις, αλλαγές και ριζοσπαστισμό;
Στο χάλι που έχει φτάσει η Χώρα χρειάζεται ανατροπές και τολμηρές αποφάσεις, που δεν μπορούν βέβαια να τις οραματιστούν, ούτε να τις πάρουν γ ε ρ ό ν τ ι α, ξεπερασμένα κατάλοιπα μιας άλλης εποχής.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ
Μέγα σφάλμα, αν ήθελε θεωρηθεί ότι η παραπάνω κριτική αφορά μόνον τους "λεβέντες" του ΠΑΣΟΚ. Προσωπικά την ίδια απέχθεια θα μου προκαλούσε σύναξη Νεοδημοκρατών “λεβεντών” οι οποίοι στη συνείδησή μου είναι ακόμη χειρώτεροι, γιατί ενώ τους τιμούσα με την ψήφο μου αυτοί κατάφερναν να την ευτελίσουν. Και για να μην πλανάται το ερώτημα "με ποιούς είσαι επιτέλους'' είμαι με την φιλελεύθερη Δημοκρατία του κοινοβουλευτισμού, της ειρήνης, της φιλίας των Λαών, της ελευθερίας, της νοικοκυροσύνης, της ισονομίας και της αγάπης και αλληλεγγύης των πολιτών.

ΑΝ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΟ ΠΙΛΑΤΟ ΤΟΝ
ΛΕΓΑΝΕ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΒΟΥΡΛΙΩΤΗ  
Αιτιολογώντας την πρότασή του προς τον Άρειο Πάγο, για την ΜΗ ΕΚΔΟΣΗ των Τούρκων αξιωματικών, ο Αντιεισαγγελέας  Χαράλαμπος Βουρλιώτης είπε επι λέξει:
- "Οι πράξεις μπορεί να έχουν τελεσθεί. Μπορεί να είναι (οι τούρκοι αξιωματικοί) οι μεγαλύτεροι εχθροί της Ελλάδος. Μπορεί να έχουν κάνει παραβιάσεις του εναερίου χώρου. Μπορεί να είναι εχθροί, αλλά ήρθαν εδώ ως ικέτες. Η ελλάδα έχει νομικό πολιτισμό. Οι Ελληνες δικαστές πρέπει να συνεχίσουν να βρίσκονται στο ύψος αυτού του πολιτισμού. Δεν μπορώ να γίνω μέρος του προβλήματος που θα υπάρξει, εφόσον εκδοθούν. Οι άνθρωποι αυτοί κινδυνεύουν, ακόμα κι αν είναι εχθροί της Ελλάδος''. Και κλείνοντας την αγόρευσή του συμπλήρωσε:
-- “Δεν μπορούμε να πούμε: Νίπτω τας χείρας μου. Πάρτε τον.”

Ααααχχχχχ. Αν εκείνον τον Πόντιο Πιλάτο τον έλεγαν Χαράλαμπο Βουρλιώτη, σήμερα θα ήταν τελείως διαφορετική η θρησκευτική ιστορία του πλανήτη.