Κυριακή, 26 Μαΐου 2024, 1:47:53 πμ
Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2010 10:14

«Ακόμη μια φορά πλήττουν τη λεκάνη της Δοϊράνης»

«Το είδαμε κι αυτό. Να πανηγυρίζουν για την ενίσχυση του στρατού στο Κιλκίς και στην ουσία να πρόκειται για εσωτερική μετακίνηση στρατιωτών εντός νομού. Μετέφεραν από το Δροσάτο το 601 Τ.Π. στο στρατόπεδο Καμπάνη και αυτό εμφανίζεται ως επιτυχία!» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ανεξάρτητη δημοτική παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, με επικεφαλής τον Κώστα Τερζενίδη.
«Γι’ άλλη μια φορά πλήττουν την λεκάνη της Δοϊράνης, λες και η περιοχή αυτή είχε μικρότερη ανάγκη την ύπαρξη του στρατού απ’ ότι το Κιλκίς. Οδηγούν την ακριτική αυτή περιοχή σε μαρασμό και εγκατάλειψη. Δυστυχώς, γι’ άλλη μια φορά το Κιλκίς λειτουργεί για τους οικισμούς του νομού, όπως η Αθήνα για την περιφέρεια.
Το τραγικό όμως είναι πως από τη δημοτική αρχή της Δοϊράνης δεν έγινε τίποτα για ν’ αποτραπεί και αυτή η αρνητική εξέλιξη, δεν ακούστηκε η παραμικρή διαμαρτυρία για την κατάφορη αδικία που υφίσταται ο τόπος και οι άνθρωποί του.
Δυστυχώς ο δήμος Δοϊράνης πέρασε στην αφάνεια, άφωνος και άβουλος, αντί να είναι πρωταγωνιστής εντός και εκτός νομού».

Με τους αγρότες
Ακόμη, με ανακοίνωσή της η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ «στηρίζει τον αγώνα των αγροτών και τα δίκαια αιτήματά τους, στηρίζει τις μορφές πάλης που οι ίδιοι επιλέγουν για τον αγώνα τους, ακόμη και αν «ταλαιπωρούνται» άλλες κοινωνικές ομάδες, γιατί δεν υπάρχει αγώνας επιβίωσης χωρίς «ταλαιπωρία» και οι αγρότες μας παλεύουν ακριβώς για να επιβιώσουν».