Κυριακή, 26 Μαΐου 2024, 2:47:05 πμ
Τετάρτη, 02 Ιανουαρίου 2008 06:27

Απλήρωτοι οι εκπαιδευτές του ΤΕΙ!

Είμαστε περήφανοι ως κιλκισιώτες, γιατί έχουμε εδώ και καιρό αποκτήσει παράρτημα του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και σύντομα θα το στεγάσουμε και στο δικό του κτίριο, στο λόφο του Μεταλλικού.
Είμαστε περήφανοι ως κιλκισιώτες, γιατί διαθέτουμε τμήμα πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και θα θέλαμε να δούμε κι άλλα, και στο Κιλκίς και στη Γουμένισσα.
Όμως, δεν είμαστε περήφανοι ως Ελληνες, γιατί δεν χωρά στο κεφάλι μας, το ότι οι ωρομίσθιοι καθηγητές του ΤΕΙ, παραμένουν από την αρχή της νέας πανεπιστημιακής χρονιάς απλήρωτοι, πως οι εκπαιδευτές μας έκαναν γιορτές χωρίς να πληρωθούν τόσους μήνες! Χωρίς βεβαίως να ευθύνεται η διοίκηση του παραρτήματος.Μιλάμε για πανεπιστημιακό ίδρυμα και όχι για ένα μικρομάγαζο της γειτονιάς, και συγγνώμη από τα μικρομάγαζα, γιατί αυτά είναι άψογα στις υποχρεώσεις τους προς τους εργαζόμενους, σε αντίθεση με τα Πανεπιστήμιά μας, που αυτή η χώρα και το υπουργείο Παιδείας, έχουν βαλθεί να τα απαξιώσουν πλήρως. Ίσως για να θεωρούνται αυτονόητα στη συνείδηση του κόσμου τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια.Άντε, μέρες που είναι…