Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024, 3:16:03 μμ
Τετάρτη, 15 Μαϊος 2024 09:37

Ο Γιάννης Σκάλκος αξίζει

Του Γιάννη Αλίρη.

Στις 9 Ιουνίου καλούμαστε να επιλέξουμε από τους εκλεκτούς των κομμάτων αυτούς που θέλουμε να εκπροσωπήσουν την πατρίδα μας στο Ευρωκοινοβούλιο.

 

Τα κόμματα όπως πάντα επιλέγουν λαμπερά αναγνωρίσιμα πρόσωπα της επικαιρότητας αμφιβόλου πολιτικής ικανότητας προκειμένου να κρατήσουν η να αυξήσουν τα ποσοστά τους για να μην μπουν σε περιπέτειες πολιτικών εξελίξεων.

Τρέχουν τα πρόσωπα της κεντρικής πολιτικής σκηνής μη κάτσει καμία στραβή και προκύψει αναγκαιότητα εκλογών και μείνουν εκτός νυμφώνος.

Εμείς ως ψηφοφόροι έχουμε δύο επιλογές. Ή να διακρίνουμε και να ψηφίσουμε υποψηφίους με αναγνωρισμένη αξία (μόρφωση, ξένες γλώσσες, ήθος κ.α.), ή να επιλέξουμε τα λαμπερά αναγνωρίσιμα πρόσωπα της επικαιρότητας που είναι καλοί σε αυτό που κάνουν αλλά όχι ικανοί για το Ευρωκοινοβούλιο.

Η ευθύνη όλων μας είναι μεγάλη. Τα κόμματα έχουν στα ευρωψηφοδέλτιά τους και αξιόλογα πρόσωπα, καταξιωμένα, ικανότατα με γνώσεις και περγαμηνές.

Τέτοια πρόσωπα ας μου επιτραπεί να πω ότι πρέπει να ψηφιστούν.

Μια τέτοια προσωπικότητα επισκέφτηκε την Γουμένισσα στις 15 Απριλίου, είχε επαφή με παράγοντες της τοπικής μας κοινωνίας και το απόγευμα σε καφέ γνωριμίας αντάλλαξε με πολύ κόσμο απόψεις, έκανε ενημέρωση για θέματα της επικαιρότητας και όχι μόνο.

Κέρδισε με τις τοποθετήσεις του, τις γνώσεις και τον διάλογο τους παριστάμενους. Είναι ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ο Γιάννης Σκάλκος.

Γνωστός, καταξιωμένος δημοσιογράφος της ΕΡΤ.

Εγνωσμένης αξίας, χωρίς πάτρωνες, το όνομά του δεν ακούστηκε ποτέ για διαπλοκή, υπηρέτης της σωστής αντικειμενικής δημοσιογραφίας που την έχει αναγάγει σε λειτούργημα, με μόρφωση, ξένες γλώσσες και λόγο του επαγγέλματός του άριστος γνώστης των Εθνικών θεμάτων, και όλων όσων συγκροτούν τον ιστό της παραγωγής και οικονομίας της πατρίδος μας.

Ο Γιάννης ο Σκάλκος είναι νέος, έγγαμος με σύζυγο από τα Ρύζια Παιονίας την κόρη του γνωστού απόστρατου στρατηγού της Αστυνομίας Παντελή Μπατίλα.

Η στήριξη της υποψηφιότητας του ΓΙΑΝΝΗ ΣΚΑΛΚΟΥ για όλους τους λόγους που προανέφερα από μέρους μου είναι δεδομένη!

Νομίζω πως μια τέτοια υποψηφιότητα πρέπει να υποστηριχτεί ανεπιφύλακτα!