Τρίτη, 28 Μαΐου 2024, 5:41:25 μμ
Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022 18:55

Τσουχτερές διαφορές που φτάνουν έως 47% ετησίως για ασφάλεια αυτοκινήτου στο Κιλκίς

Γράφει η Αλίκη Αποστολίδου.

Μείωση των εξόδων τους έως και 47% μπορούν να δουν άμεσα οι οδηγοί συγκρίνοντας online τιμές και καλύψεις για την ίδια ασφάλεια αυτοκινήτου. Συγκεκριμένα, στο Κιλκίς ένας οδηγός μπορεί να εξοικονομήσει έως 87€ ετησίως συγκρίνοντας την αγορά.

 

Οι τιμές σε προϊόντα και υπηρεσίες αυξάνονται συνεχώς, με αποτέλεσμα οι καταναλωτές να δυσκολεύονται όλο και περισσότερο με τα πάγια έξοδα. Με καθημερινή αξιοποίηση της τεχνολογίας και με έξυπνους τρόπους εξοικονόμησης, οι καταναλωτές μπορούν να γλιτώσουν χρήματα χωρίς άγχος από την άνεση του καναπέ τους. Παράδειγμα εύκολης εξοικονόμησης χρημάτων, αποτελεί η ασφάλεια αυτοκινήτου. Στην Ελληνική αγορά υπάρχουν περισσότερες από 30 ασφαλιστικές εταιρείες οι οποίες προσφέρουν πακέτα ασφάλισης αυτοκινήτου.
Αλλά αυτό από μόνο του λέει κάτι πραγματικά; Συγκεκριμένα στο Pricefox.gr μπορεί ένας οδηγός να έχει μπροστά στην οθόνη του, όλα τα πακέτα της ασφαλιστικής αγοράς και να αγοράσει αυτό που τον συμφέρει πραγματικά. Το πιο σημαντικό από όλα, είναι πως η διαφορά στις τιμές για το ίδιο πακέτο ασφάλισης μπορεί να φτάσει μέχρι και 87€ ετησίως. Συγκεκριμένα στο Κιλκις οι τιμές ξεκινούν από 99€ και φτάνουν έως 186€. Η διαφορά είναι αισθητή και ως αποτέλεσμα οι οδηγοί που θα συγκρίνουν, θα μειώσουν τα έξοδα τους έως 47% ετησίως.

Τι μπορώ να συγκρίνω στην πλατφόρμα του Pricefox.gr
Για να βρει ένας οδηγός την ασφάλεια αυτοκινήτου που τον συμφέρει πραγματικά, δεν αρκεί να έχει μπροστά του απλά όλα τα πακέτα της αγοράς. Επειδή οι τιμές αλλάζουν συχνά, o μοναδικός εύκολος και γρήγορος τρόπος για έναν οδηγό να βρει το πακέτο και τις καλύψεις που του ταιριάζουν, στη χαμηλότερη τιμή είναι μέσα από τη σύγκριση.
Στην εύχρηστη πλατφόρμα του Pricefox ένας οδηγός μπορεί να συγκρίνει:
Τιμές και καλύψεις για ασφάλειες αυτοκινήτου, αγροτικού, φορτηγού ιδιωτικής χρήσης και επαγγελματικού οχήματος
Ανάμεσα σε τρία πακέτα ασφάλισης (βασική, πυρός/κλοπής, μικτή)
Την διάρκεια που επιθυμεί να είναι ασφαλισμένος (ετήσια, εξάμηνη, τρίμηνη)
Τις καλύψεις κάθε ασφαλιστικής εταιρείας
Τιμές για τις πρόσθετες καλύψεις (π.χ. οδική βοήθεια, θραύση κρυστάλλων, νομική προστασία, προσωπικό ατύχημα, φυσικά φαινόμενα)

 

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς
Η ασφάλιση των αυτοκινήτων τόσο των Ι.Χ όσο και των Φ.Ι.Χ στην Ελλάδα, είναι υποχρεωτική από τον νόμο. Υπάρχουν 3 πακέτα ασφάλισης στην αγορά, το βασικό, το πυρός/κλοπής και η μικτή. Για κάθε πακέτο ο οδηγός μπορεί να προσθέσει ένα συνδυασμό επιπλέον καλύψεων που επιθυμεί. Συγκεκριμένα με μόλις 4,60€/μήνα οι οδηγοί στο Κιλκίς μπορούν να έχουν οδική βοήθεια, θραύση κρυστάλλων, προσωπικό ατύχημα και νομική προστασία και να τις προσθέσουν σε όποιο πακέτο επιθυμούν.
Η βασική ασφάλεια αυτοκινήτου για έναν οδηγό στο Κιλκίς, ξεκινάει από 8€/μήνα. Το συγκεκριμένο πακέτο είναι η ελάχιστη υποχρεωτική από τον νόμο ασφάλιση και καλύπτει την Αστική Ευθύνη έναντι τρίτων.
Το πακέτο πυρός/κλοπής, μπορεί να το βρει ένας οδηγός με μόλις 2,70€ παραπάνω από το βασικό, δηλαδή από 10,73€/μήνα και να είναι καλυμένος πέρα από την Αστική Ευθύνη έναντι τρίτων για αστική ευθύνη πυρκαγιάς, κάλυψη πυρός καθώς και για μερική και ολική κλοπή.
Η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου είναι το πιο πλήρες πακέτο, με τιμές από 18€/μήνα. Η μικτή ασφάλιση περιλαμβάνει όλες τις καλύψεις και επιπλέον κάλυψη για ίδιες ζημιές. Δηλαδή ο οδηγός καλύπτεται είτε ευθύνεται είτε όχι για την εμπλοκή του σε ένα ατύχημα.

Μεγαλύτερη εξοικονόμηση έως 51% για όσους επιλέξουν ετήσια διάρκεια
Ένας από τους παράγοντες που επηρεάζει την τιμή που πληρώνουν οι καταναλωτές για την ασφάλεια αυτοκινήτου τους, είναι η διάρκεια ασφάλισης. Μια ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου μπορεί να είναι έως και 104€ φθηνότερη από 2 εξάμηνες ή 4 τρίμηνες. Ένα ετήσιο συμβόλαιο λοιπόν, δίνει την δυνατότητα σε έναν οδηγό του Κιλκις να έχει κέρδος έως και 51% το χρόνο.
Εξοικονόμηση 65% για νέους οδηγούς στο Κιλκις
Μετά από έρευνα που έγινε από το Pricefox.gr, αποδεικνύεται πως τα ασφάλιστρα που θα πληρώσει ένας νέος οδηγός σε σχέση με έναν πιο έμπειρο θα είναι πολύ αυξημένα. Νέος οδηγός θεωρείται ο ασφαλισμένος με ηλικία κάτω των 25 ετών ή 23 ετών ανάλογα με την ασφαλιστική εταιρεία, ή έχει το δίπλωμα του λιγότερο από έναν χρόνο. Οι νέοι οδηγοί λόγω αυξημένου κινδύνου εμπλοκής σε ατύχημα πληρώνουν αυξημένα ασφάλιστρα (επασφάλιστρο). Για παράδειγμα ένας νέος οδηγός στην Κρηστώνη που συγκρίνει πριν αγοράσει το συμβόλαιο του, θα εξοικονομήσει έως 65% ετησίως. Αυτό συμβαίνει, γιατί οι τιμές των ασφαλίστρων για ένα βασικό πακέτο νέου οδηγού στο Κιλκις, ξεκινούν από 154€ και φτάνουν έως 447€ ετησίως. Από την άλλη, οι αντίστοιχες τιμές για έναν οδηγό που θεωρείται έμπειρος για τις ασφαλιστικές εταιρείες κυμαίνονται από 99€ έως 186€/έτος.

Σύγκρινε και αγόρασε ασφάλεια αυτοκινήτου Εύκολα και Γρήγορα
Σύμφωνα με τηλεφωνική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους πελάτες του Pricefox προέκυψε ότι η εξοικονόμηση χρημάτων μπορεί να φτάσει περισσότερο από 40% ετησίως. Πάνω από το 32% των πελατών εξοικονόμησε ποσό μεγαλύτερο από 100€ και πάνω από 12% ποσό μεγαλύτερο από τα 172€ συγκρίνοντας και αγοράζοντας ασφάλεια αυτοκινήτου online στο Pricefox.gr.
Η συγκεκριμένη πλατφόρμα έχει δημιουργηθεί ώστε να είναι απόλυτα εύχρηστη ακόμη και για χρήστες μη εξοικειωμένους με την τεχνολογία. Άλλωστε τα βήματα είναι τόσο απλά που μόλις σε 30’’ ο καταναλωτής συγκρίνει πάνω από 40 πακέτα και καλυψεις της αγοράς ενώ μάλιστα μπορεί να αγοράσει την ασφάλειά του μέσα σε 2’.
Pricefox.gr: Σύγκρινε σε 30'' Αγόρασε σε 2'

Τα βήματα είναι απλά:
Μπαίνεις στο Pricefox.gr
Βάζεις την πινακίδα και βασικά στοιχεία του οδηγού
Διαλέγεις ανάμεσα σε πακέτο βασικής, πυρός / κλοπής και μικτής
Προσθέτεις όποιο συνδυασμό καλύψεων επιθυμείς
Επιλέγεις την διάρκεια της ασφάλισης (τρίμηνη, εξάμηνη, ετήσια)
Συγκρίνεις τιμές, καλύψεις και επιπλέον παροχές ανάμεσα στις καλύτερες προσφορές της αγοράς
Πληρώνεις με απόλυτη ασφάλεια και προστασία των προσωπικών δεδομένων σου (χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, τραπεζική μεταφορά) ακόμη και με άτοκες μηνιαίες δόσεις
Έχεις άμεσα στο email σου το συμβόλαιο και όλα τα απαραίτητα έγγραφα

Ένα τελευταίο Pro Tip για νέους και έμπειρους οδηγούς
Επιπλέον υπάρχουν περίοδοι που μπορεί ένας οδηγός να βρει ακόμα μεγαλύτερες εκπτώσεις και έτσι να επωφεληθεί ακόμα περισσότερο. Μπαίνοντας στην πλατφόρμα του Pricefox.gr και αφήνοντας το email του, ο καταναλωτής ενημερώνεται άμεσα με όλα τα νέα και τις προσφορές γύρω από την ασφάλεια αυτοκινήτου!