Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024, 4:06:42 πμ
Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022 19:54

Κιλκισίου Βαρθολομαίος: "Οφείλουμε να γυμνάζουμε το πνεύμα και το σώμα μας"

Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος παρευρέθηκε στο ΔΑΚ Γουμένισσας για να παρακολουθήσει τον τελικό αγώνα του Final Four Εφήβων της ΕΚΑΣΚΕΜ 2021-2022, μεταξύ των ομάδων:Α.Π.Σ."ΚουΠα" Κιλκίς και "Άθλου" Αλεξάνδρειας.

 

Τον αγώνα παρακολούθησε και ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κ. Δημητρίου, Αρχιμ.Αγαθάγγελος Σφονδυλιάς, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Βαρθολομαίος απευθυνόμενος στην αθλητική ομήγυρη χαιρέτισε την οργάνωση λέγοντας μεταξύ άλλων: "...Το διφυές κάθε προσώπου επιβάλλει την εκγύμναση του πνεύματος και του σώματος... Σήμερα απολαύσαμε έναν αγώνα με την συμμετοχή των παιδιών μας και αισθανθήκαμε υπερήφανοι, διότι η ευγενής άμιλλα πρυτάνευσε και όλοι όσοι συμμετείχαν στον αγώνα είναι τελικά νικητές".

Μετά το τέλος του αγώνα ο Σεβασμιώτατος έκανε απονομή μεταλλίων, ευλόγησε τους αθλητές και φωτογραφήθηκε μαζί με τον Δήμαρχο Κιλκίς κ. Δημήτριο Κυριακίδη, τον Αντιδήμαρχο κ. Θεμιστοκλή Κοσμίδη και τους συντελεστές της ομάδας του Κιλκίς.