Σάββατο, 13 Απριλίου 2024, 5:50:49 πμ
Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 10:48

Ανακοίνωσε υποψηφιότητα για δήμαρχος Κιλκίς και ο Σούλης Καζαντζίδης

Αναστάσιος Σούλης Καζαντζίδης

Δάσκαλος

"Για να γίνουν οι μεγάλες αλλαγές που τόσο χρειαζόμαστε, για να επιτευχθούν τα κομβικά άλματα που τόσο έχουμε ανάγκη, πρέπει πρώτα να χτίσουμε ξανά τους θεμέλιους λίθους της ύπαρξής μας. Να περπατήσουμε ξανά τους δρόμους που μας μεγάλωσαν. Να δούμε το μέλλον μας μέσα από το μέλλον της πόλης και των χωριών της, εκεί που αποφασίσαμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας, να ζήσουμε και να δημιουργήσουμε.

 


Το Κιλκίς δεν ειναι απλώς η πόλη που γεννήθηκα και που ζω. Δεν ειναι απλώς η πόλη που επέλεξα να μεγαλώσουν τα παιδιά μου. Δεν ειναι μόνο η πόλη που επέλεξα να ασκήσω το λειτούργημα του Δασκάλου, με πλήρη συναίσθηση της μεγάλης ευθύνης. Το Κιλκίς μαζί με τα χωριά του ειναι Μοίρα. Είναι Ιστορία. Είναι Αναμνήσεις. Είναι Προοπτική. Είναι το Αύριο. Και αυτό το Αύριο θέλω να δημιουργήσουμε όλοι μαζί. Οι άνθρωποι αυτής της Πόλης, οι άνθρωποι των χωριών μας.

Με αυτές τις σκέψεις έχω την τιμή να ανακοινώσω σε όλες και όλους που κάνουν αυτή την πόλη, αυτήν την περιοχή ο,τι είναι, αλλά κι αυτό που μπορεί να γίνει στο μέλλον, ότι θα διεκδικήσω το αξίωμα του Δημάρχου στις επερχόμενες εκλογές.

Σε αυτό το δρόμο σας καλώ όλες και όλους να περπατήσουμε μαζί.

Κιλκίς. Μαζί Μπορούμε!"