Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2022, 5:55:11 μμ
Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 23:10

Άνθισε η πολύχρωμη αγάπη των μικρών παιδιών στον Α’ Παιδικό Σταθμό του Δήμου Κιλκίς

Με σύνεργα τη φαντασία και μια χούφτα μαρκαδόρους, τα παιδιά του Α’ Παιδικού Σταθμού του Δήμου Κιλκίς πήραν το φως του ήλιου, το νέκταρ των λουλουδιών και αποτύπωσαν με φανταχτερά χρώματα τις φιγούρες των αγαπημένων τους προσώπων, φτιάχνοντας την πολύχρωμη αγάπη.

 

Αυτός ήταν και ο τίτλος της έκθεσης ζωγραφικής που παρουσιάστηκε χθες το πρωί κάτω από το μεγάλο πλατάνι στο σκιερό προαύλιο της προσχολικής δομής, με πρώτους  επισκέπτες τον Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη τον Πρόεδρο του Οργανισμού Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών Νίκο Στανημερόπουλο, τη Διευθύντρια του Νομικού Προσώπου Κατερίνα Λουϊζάκη και τους γονείς και συγγενείς που συνεχάρησαν τους μικρούς ζωγράφους για τις χειροποίητες εικαστικές τους δημιουργίες.

Με τον πιο τρυφερό τρόπο τα τρίχρονα παιδιά της τάξης της εκπαιδευτικού Βούλας Παναγιωτίδου  ευχήθηκαν στους  εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής και στην οικογένειά τους καλό καλοκαίρι.

Η έκθεση ζωγραφικής θα είναι ανοιχτή για όλους μέχρι την Τετάρτη 27 Ιουλίου από τις 11:00 έως τις 13:00 και από τις 18:00 έως τις 20:00.