Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021, 2:53:54 πμ
etpa
Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021 17:52

Αντίδραση Κίνησης Πολιτών Δήμου Παιονίας για τη λειτουργία καταστημάτων στο καμπ Νέας Καβάλας

Συντάκτης:

"Όταν εμείς αποστέλλαμε  την ανοιχτή επιστολή προς τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης με όλα αυτά που μας προβληματίζουν για τον δήμο μας, η δημοτική αρχή ανακοίνωνε τα θέματα για το επόμενο δημοτικό συμβούλιο", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κίνηση Πολιτών Δήμου Παιονίας.


"Θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για την εισήγηση και τον εισηγητή του 7ου θέματος του δημοτικού συμβουλίου της Τρίτης 23/2/2021 του δήμου Παιονίας. Θα θέλαμε να μας ενημερώσετε αν τελικά έχει λόγω ο Δήμος για το γίγνεσθαι στο καμπ της Νέας Καβάλας. Επίσης, είμαστε περίεργοι να δούμε τι θα αποφανθεί το δημοτικό συμβούλιο και ο κάθε σύμβουλος ξεχωριστά.
Αν είμασταν στην θέση σας δεν θα έμπαινε ούτε καν σαν θέμα στο δημοτικό συμβούλιο, ούτε συζήτηση για ψήφο. Γιατί πολύ απλά εμείς δεν θέλουμε το καμπ στον δήμο μας.
Εκτός και αν είναι ακόμη μια φορά για το καλό μας, και δεν το έχουμε καταλάβει οι στενοκέφαλοι. Μπορεί παραδείγματος χάριν, να μας πείτε ότι έτσι θα προμηθεύονται τα υλικά τους από αυτά τα κυλικεία και δεν θα χρειάζονται να μπαίνουν στον αστικό ιστό.
Μπορείτε να μας το πείτε!!!
Θα το πείτε;;;"
ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ

 

Σημείωση Σύνταξης ΕΙΔΗΣΕΩΝ: Το 7ο θέμα στην ημερήσια διάταξη του δημοτικού συμβουλίου έχει ως εξής: "Ίδρυση-λειτουργία (2) κυλικείων-καταστημάτων ειδών πρώτης ανάγκης στην δομή Προσωρινής υποδοχής Πολιτών τρίτων χώρων ή ανιθαγενών Πολυκάστρου(Νέας Καβάλας)".