Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021, 9:36:38 μμ
etpa
Τετάρτη, 05 Νοεμβρίου 2014 21:18

Αυτή είναι η ...αποκατάσταση της χωματερής;

Συντάκτης:

Δεν στέγνωσε ακόμα το μελάνι από την ανακοίνωση ου Δήμου Κιλκίς με την οποία διαβεβαίωνε ότι επενέβη και καθάρισε τους χώρους όπου ασυνείδητοι πολίτες ρίχνουν απορρίμματα.

Η απάντηση προήλθε ύστερα από την δημοσίευση φωτογραφιών με την πρόχειρη χωματερή δίπλα στον ΧΥΤΑ του Κιλκίς να προκαλεί το δημόσιο αίσθημα.
Φαίνεται ωστόσο ότι η αποκατάσταση των χώρων από την αρμόδια υπηρεσία καθαριότητας του δήμου πάσχει. Αναγνώστης της εφημερίδας μας, τακτικός περιπατητής στο δρόμο Κιλκίς – Κολχίδας διαπίστωσε ιδίοις όμμασιν την «αποκατάσταση» που έγινε από το δήμο Κιλκίς και απέστειλε   πληθώρα φωτογραφιών που απεικονίζουν μια εντελώς διαφορετική κατάσταση.
Αφήνουμε ως έχει το δικό του σχόλιο και αναμένουμε από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Αντώνη Μανουσαρίδη μια κάποια εξήγηση: Ιδού οι φωτογραφίες από την κατάσταση της χωματερής δίπλα στο ΧΥΤΑ μετά την επέμβαση του δήμου.

“Μέρος από τα μπάζα κατέληξαν στο ρέμα, άλλα επιχωματώθηκαν ανεπαρκώς, άλλα συνεχίζουν να κείτονται διάσπαρτα, χωρίς καμιά απαγορευτική πινακίδα, με τις Αμιαντολαμαρίνες να κοιτούν αγέρωχα το αίσχος που συνεχίζεται. Έλεος !”