Τρίτη, 16 Απριλίου 2024, 5:17:19 μμ
Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 21:19

Δήλωση του Τάσου Βασιλακάκη για το αποτέλεσμα δημοτικών εκλογών στο Δήμο Παιονίας

Χαιρετίζουμε όσους και όσες στήριξαν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης” στις χθεσινές δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Απέναντι στην οργανωμένη προσπάθεια να θολώσουν οι άλλες δυνάμεις και να παρουσιάσουν τις τοπικές διοικήσεις ως σύμμαχο του λαού που έρχεται να αντιμετωπίσει μόνο τα τοπικά προβλήματα και επομένως  ψήφισε το φίλο, το συγγενή και γενικά τον “άνθρωπο” σου για να μπορείς να συμβάλλεις μέσω αυτού στην επίλυση των “τοπικών” προβλημάτων, εμείς αναδείξαμε για άλλη μια φορά την αντικειμενική πραγματικότητα.

 

Αποκαλύψαμε ότι οι Δημοτικές και Περιφερειακές Διοικήσεις λειτουργούν σήμερα σε ένα ασφυκτικό πλαίσιο λειτουργίας που επιβάλλει το κράτος και ουσιαστικά νομιμοποιεί τη μεταφορά και άλλων αδικών βαρών στο λαό μας, κάθε ανάγκη του τη μετατρέπει σε εμπόρευμα, κάθε κενό στο προσωπικό τη μετατρέπει σε ιδιωτικοποίηση.

Συναντηθήκαμε και συμπορευθήκαμε μαζί με πολλούς αγωνιστές και προοδευτικούς ανθρώπους μπροστά στη μάχη των εκλογών. Ενώσαμε τις δυνάμεις μας μαζί τους, ακόμη και αν δεν συμφωνούσαμε σε όλα, για την υπεράσπιση της ζωής και των συμφερόντων του λαού μας. Πολλοί από αυτούς συμπορεύτηκαν με τη Λαϊκή Συσπείρωση, συνέβαλλαν καθοριστικά στη μάχη που δώσαμε και είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτό.

Και ο αγώνας αυτός συνεχίζεται. Αυτή η πολιτική που εφαρμόζεται σε Δήμους και Περιφέρειες είναι επιζήμια και πρέπει να ανατραπεί.

Έχουμε πλήρη επίγνωση ότι μεγαλώνουν οι ευθύνες μας, να συμβάλουμε πιο αποφασιστικά στην ανασυγκρότηση, τη μαχητικότητα, την μαζικότητα του εργατικού-λαϊκού κινήματος, στην οργάνωση της καθημερινής πάλης του λαού, για να αποτρέψουμε χειρότερα μέτρα από την κυβέρνηση της ΝΔ και από τη συναίνεση που της παρέχουν τα άλλα αστικά κόμματα, αλλά και από τις αντιλαϊκές τοπικές διοικήσεις σε Δήμους και Περιφέρειες. Για να είμαστε δίπλα σε κάθε λαϊκό πρόβλημα, να διεκδικήσουμε την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.

Σε αυτή την κατεύθυνση θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις.

Ο αγώνας μας συνεχίζεται και σε αυτό τον αγώνα δεν περισσεύει κανένας και καμία.

Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όσους συνέβαλλαν στην προσπάθεια μας.

Εκ μέρους της Λαϊκής Συσπείρωσης Παιονίας

Τάσος Βασιλακάκης