Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021, 10:31:38 μμ
etpa
Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020 09:29

Δήλωση Χρήστου Δραγανίδη δημοτικού συμβούλου Παιονίας

Συντάκτης:

Αγαπητέ Δήμαρχε, αξιότιμοι συνάδελφοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και Πρόεδροι Κοινοτήτων,

 

Με αίσθημα ευθύνης τόσο προς το Σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας, όσο και προς τους αγαπητούς συνδημότες μου, ανέλαβα τα καθήκοντα του Δημοτικού Συμβούλου Παιονίας, ορκιζόμενος πρόσφατα, υπό το βάρος της τραγικής απώλειας του εκλιπόντος εξαίρετου συναδέλφου και συναγωνιστή μας, Χρήστου Καραθόδωρου, του οποίου η προσφορά και η δραστηριότητα θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες στη μνήμη μας.

Με το ίδιο έντονο αίσθημα ευθύνης που υπαγορεύεται κυρίως από τις πρωτοφανείς και δύσκολες συνθήκες που διαμορφώνει η πανδημία του covid-19 στη χώρα και στην περιοχή μας, δηλώνω ότι - όπως έκανα πάντα στην αυτοδιοικητική μου διαδρομή- έτσι και τώρα, θα προσφέρω όλες μου τις δυνάμεις για να υπηρετήσω τις ανάγκες του Δήμου Παιονίας, χωρίς να σκεφτώ ούτε κόπο, ούτε χρόνο.

Πιστεύω και προτείνω, στη δυσμενή αυτή συγκυρία, να λειτουργήσουμε όλοι, σε πνεύμα συνεργασίας, σε πνεύμα σύμπνοιας και ενότητας προκειμένου να στηρίξουμε την τοπική μας κοινωνία και να της προσφέρουμε όλα όσα της αξίζουν.

Η άψογη συνεργασία μου με το Δήμαρχο Κώστα Σιωνίδη έως τώρα, αποτελεί για εμένα την καλύτερη εγγύηση και για τη συνεργασία μας από τη νέα μου θέση. Αυτή του Δημοτικού Συμβούλου Παιονίας.

Κλείνοντας τη σύντομη αυτή αναφορά μου, την οποία υπαγόρευσε η ανάγκη μου να επικοινωνήσω μαζί σας εύχομαι, έστω και γραπτώς, να παραμείνουμε όλοι υγιείς και ασφαλείς. Δραστήριοι και αποτελεσματικοί. Εμπνευσμένοι και αποδοτικοί, πάντα με οδηγό, την ανάπτυξη της Παιονίας μας.

Χρήστος Δραγανίδης