Οι εργασίες συντήρησης των διαβάσεων που είχαν ξεθωριάσει ή είχαν σβηστεί οι γραμμές τους, ξεκίνησαν πριν από ένα μήνα από τεχνικό συνεργείο του Δήμου, με πρώτη προτεραιότητα τους δρόμους, όπου βρίσκονται οι σχολικές μονάδες.
Μικτό συνεργείο, αποτελούμενο από υπαλλήλους της τεχνικής υπηρεσίας και ελαιοχρωματιστές που εργάζονται στον Δήμο από το πρόγραμμα επιχορήγησης ανέργων άνω των 55 ετών, έχει δουλέψει τους σχολικούς δακτυλίους στο μεγαλύτερο μέρος των παρεμβάσεών του, με επαναχαράξεις και βαψίματα των διαγραμμίσεων.
Το πρόγραμμα των συντηρήσεων συνεχίζεται σε περιφερειακές οδούς της πόλης (Αμπέλων, Μεσημβρίας, Μ. Αλεξάνδρου) και σταδιακά θα καλύψει το αστικό οδικό δίκτυο.
Οι εργασίες συντήρησης των διαβάσεων γίνονται είτε με τον παραδοσιακό τρόπο δηλ. την επαναχάραξη με χαρτοταινία σηματοδοτημένων διαβάσεων που είχαν σβηστεί και το πέρασμα της βαφής με ρολό, είτε με το μηχάνημα διαγράμμισης που διαθέτει ο Δήμος.



