Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2022, 12:46:56 μμ
Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 10:29

Ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Παιονίας ο Μάνθος Καπνόπουλος

Το «διαμάντι» του Δήμου Παιονίας, ο υποδειγματικός σε ικανότητα, εργατικότητα και ήθος Μάνθος Καπνόπουλος ελάχιστους μήνες μετά την συνταξιοδότησή του επιστρέφει στο Δήμο Παιονίας!

 

Ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης με απόφασή του προσέλαβε τον κ. Καπνόπουλο ως ειδικό συνεργάτη του, επιδιώκοντας να αξιοποιήσει υπέρ του δήμου, της διοίκησης και εν τέλει των δημοτών, την τεράστια διοικητική γνώση και εμπειρία του Μάνθου.

Και είναι μια απόφαση για την οποία είναι άξιος συγχαρητηρίων ο Δήμαρχος.

Με την ευκαιρία: Είναι καιρός οι δήμαρχοι να επαναθεωρήσουν τη λογική της πρόσληψης ειδικών συνεργατών. Κυρίως ως προς την αξιοποίηση εκείνων των στελεχών της διοίκησης τα οποία συνταξιοδοτούνται έχοντας αφήσει εποχή με την εργατικότητα, το ήθος και την εμπειρία τους. Συνιστά  αδικαιολόγητη σπατάλη ανθρώπινου δυναμικού να μην αξιοποιείται υπέρ του δήμου η γνώση και η εμπειρία τους.

Υπάρχουν τέτοια διοικητικά στελέχη και στο Δήμο Κιλκίς και στην Παιονία.

Ο Κώστας Σιωνίδης έδειξε το δρόμο. Μακάρι να τον ακολουθήσουν και άλλοι.

Όσο για τον φίλτατο Μάνθο Καπνόπουλο: ένα δημόσιο εύγε αρκεί. Τόσα χρόνια συνήθισε να εργάζεται σκυφτός, έξω από μικρόχαρες διχόνοιες και στενόκαρδες επιδιώξεις, με σταθερό και αταλάντευτο προσανατολισμό την εξυπηρέτηση των δημοτών και του δημοτικού - δημόσιου συμφέροντος. Το ίδιο θα πράττει και τώρα. Τίποτε δεν θα αλλάξει. Ακόμα και το Γραφείο του είναι το ίδιο.