Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021, 8:58:49 μμ
etpa
Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014 22:57

Επισκέψεις Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς σε Κολχίδα, Αργυρούπολη, Σεβαστό

Συντάκτης:

Επισκέψεις σε Κολχίδα, Αργυρούπολη και Σεβαστό πραγματοποίησαν τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς, στο πλαίσιο της ενημέρωσης και καταγραφής ζητημάτων που αφορούν τους οικισμούς της Δημοτικής Κοινότητας.


Η πρώτη γνωριμία του κλιμακίου της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς, με τη νέα  θεσμική του ιδιότητα, με τους κατοίκους έγινε σε φιλικό κλίμα.
 Η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς Μαρία Τσοπούλου μετέφερε τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη και τόνισε ότι η νέα Δημοτική Αρχή  ενδιαφέρεται για τα μικρά και μεγάλα χωριά του Δήμου και θα το αποδείξει με πράξεις. Ευχαρίστησε τους δημότες για την εμπιστοσύνη που έδειξαν εκλέγοντας τους εκπροσώπους τους στη Δημοτική Κοινότητα και τόνισε ότι οι τελευταίοι έχουν αναλάβει τα καθήκοντά τους με σκοπό να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα και τις ανάγκες των δημοτών.
Οι δημότες των μικρών πληθυσμιακά οικισμών της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς, από την πλευρά τους, έθιξαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος που απασχολούν την καθημερινότητά τους: καλύτερες συνθήκες στην καθαριότητα, αντικατάσταση των λαμπτήρων φωτισμού, συντήρηση του πρασίνου. Ζήτησαν επίσης να υλοποιηθούν έργα συντήρησης – επισκευής στα πρώην Δημοτικά Σχολεία της περιοχής τους, τα οποία αξιοποιούνται για πολιτιστικές και κοινωνικές χρήσεις, καθώς και την προμήθεια νέου εξοπλισμού παιδικών χαρών. Τέλος συζητήθηκε η δυνατότητα οργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων στις θρησκευτικές πανηγύρεις  που θα δώσουν ζωντάνια στα χωριά.
Τα στελέχη της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς κατέγραψαν τα αιτήματά τους και τόνισαν ότι θα διαβιβασθούν στις αρμόδιες Αντιδημαρχίες προκειμένου να υπάρξει ένας έγκαιρος προγραμματισμός στην προώθηση και επίλυσή τους.
Το κλιμάκιο της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς αποτελείτο από την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας και τα μέλη κ.κ. Ηλία Αντωνιάδη, Φώτη Γεωργιάδη, Αθανάσιο Καραγκιόζη και Αθανάσιο Καριοφύλλη.
Οι επισκέψεις της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς θα συνεχιστούν σε Ζαχαράτο (Δευτέρα 3 Νοεμβρίου) Ξηρόβρυση (Τετάρτη 5 Νοεμβρίου) και Μεταλλικό (Τετάρτη 19 Νοεμβρίου).