Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021, 11:22:32 πμ
etpa
Παρασκευή, 09 Ιουλίου 2021 15:49

Επίσκεψη Διευθυντή Π.Γ. Προέδρου ΝΔ και Γραμματέα Οργανωτικού στο Δήμαρχο Κιλκίς

Συντάκτης:

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης δέχθηκε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του τον Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Προέδρου της ΝΔ και Γραμματέα Οργανωτικού του κυβερνώντος κόμματος Στέλιο Κονταδάκη στο πλαίσιο της μονοήμερης περιοδείας που πραγματοποιεί στο Κιλκίς μετά από πρόσκληση της ΔΕΕΠ Κιλκίς.

 

Κατά τη συνάντηση, που έγινε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, ο Δήμαρχος Κιλκίς ενημέρωσε το κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ για τα μεγάλα έργα υποδομής που έχουν προγραμματιστεί στο Δήμο Κιλκίς (εμβληματικά έργα της ΔΕΥΑΚ ύψους 25.000.000ευρώ, Δικαστικό Μέγαρο Κιλκίς) με την αγαστή συνεργασία Δημοτικής Αρχής – Κυβέρνησης καθώς και για τη δυναμική συμμετοχή του Δήμου σε χρηματοδοτικά προγράμματα, στην ένταξη των οποίων προσδοκά για την ισχυροποίηση της αναπτυξιακής προοπτικής της περιοχής.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν επίσης ο νέος εκλογικός νόμος, η διαχείριση της πανδημίας από το Δήμο Κιλκίς και το πρόγραμμα της κινητικότητας στις δημοτικές υπηρεσίες.

Ο κ. Κονταδάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το σύνολο των προωθούμενων έργων στο Κιλκίς και τόνισε ότι η σύμπνοια μεταξύ αιρετών και κυβερνητικών στελεχών σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς έχει μόνο θετικό πρόσημο για τον τόπο και τους ανθρώπους του.

Τον Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ συνόδευαν ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ν. Κιλκίς

Μηνάς Παπαδόπουλος και ο αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ στη

Β. Ελλάδα Κώστας Φωτίου