Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024, 6:48:09 μμ
Πέμπτη, 06 Απριλίου 2017 19:57

Ευκαιρία για προβολή της πανέμορφης Παιονίας

Τη Παρασκευή 31 Μαΐου και το Σάββατο 1 Απριλίου το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη (ΔΕΠΑΝ) πραγματοποίησε την καθιερωμένη συνεδρίαση του στο Πολύκαστρο.
Ο Δήμος Παιονίας συμμετέχει δια του Δημάρχου κ. Γκουντενούδη Χρήστου στο Δ.Σ. του ΔΕΠΑΝ ως ιδρυτικό μέλος. Το Δίκτυο Πόλεων Δ.Ε.Π.Α.Ν. περιλαμβάνει μια σειρά από οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να αναπτύξουν και να διαχειριστούν αποτελεσματικότερα τις δημόσιες υπηρεσίες και τις υποδομές και να ανταποκριθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες των πολιτών, παρέχοντας καλύτερης ποιότητας υπηρεσίες και ενισχύοντας την τοπική ανάπτυξη.


Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΔΕΠΑΝ συμμετείχαν ο Δήμαρχος Δράμας κ. Μαμσάκος ως Πρόεδρος του Δ.Σ., ο Δήμαρχος Παγγαίου κ. Αναστασιάδης ως Γραμματέας και οι Δήμαρχοι Παιονίας κ. Γκουντενούδης, Ρήγα Φεραίου κ. Νασίκας, Καλαβρύτων κ. Λαζούρας, Πλατανιά κ. Μαλανδράκης, ο Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαίας κ. Μπαχράς και ο Γενικός Διευθυντής ΔΕΠΑΝ κ. Κουτσιώρης και τα στελέχη της εταιρίας κ. Μέξης και Δαικούδης.
Στη συνάντηση που προηγήθηκε της συνεδρίασης παρευρέθησαν από πλευράς Δήμου Παιονίας οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Φράγκος, Ευθυμιάδης, Απουσίδης, Παμποράκης, ο Πρόεδρος ΔΕΥΑΠ κ. Τζούρτζος, ο Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ. κ. Δεβετζόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Ανθρακίδης.
 Κατά τη διαμονή τους στο Δήμο μας, τα μέλη του ΔΕΠΑΝ επισκέφθηκαν τον Μητροπολίτη Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κ.κ. Δημήτριο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γουμένισσας, τα μοναστήρια της περιοχής μας, τα μουσεία και τα αξιοθέατα και είχαν συνεργασία με φορείς της περιοχής.

Έκθεση εικόνων