Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021, 3:26:35 μμ
etpa
Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017 20:21

Ευχαριστήρια Επιστολή σε Επιχειρήσεις του Δήμου Παιονίας για διανομή τροφίμων

Συντάκτης:

Ο Δήμος Παιονίας συμμετέχει ως εταίρος σε Κοινωνική Σύμπραξη με επικεφαλής εταίρο την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο των δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».


 Στο πλαίσιο υλοποίησης του ανωτέρω προγράμματος η Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Κιλκίς της οποίας ο Δήμος Παιονίας είναι εταίρος, διένειμε την 6η και 7η Απριλίου 2017 στους ωφελούμενους της περιοχής μας μεταξύ άλλων, τρόφιμα και κρέας.
   Με τη διάθεση των φορτηγών – ψυγείων που μας παρείχαν ευγενικά η Πρότυπη Βιομηχανία Γάλακτος ΛΥΚΑΣ Ι.Κ.Ε., η Αγορά Κρεάτων Χατζηαγγελίδης Ευάγγελος, η Β.Ε.Κ. Κιουρτσίδης Α.Β.Ε.Ε.  και η Ελληνική Βιομηχανία Γάλακτος ΚΟΛΙΟΣ Α.Ε., κατορθώσαμε να διανείμουνε τα τρόφιμα σε 1.591 ωφελούμενους έγκαιρα και τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής με ποσοστό μάλιστα απορρόφησης της τάξεως του 95,4%.
 Η Δημοτική Αρχή Παιονίας ευχαριστεί θερμά τις επιχειρήσεις για την αρωγή τους στις δράσεις του Δήμου μας προκειμένου να βοηθηθούν οι ευπαθείς ομάδες των συνανθρώπων μας.