Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020, 4:17:56 πμ
Τετάρτη, 08 Μαϊος 2019 19:46

Και η Σουλτάνια Πεϊκίδου με το Δημήτρη Κυριακίδη στο ‘’Κιλκίς Μπροστά’’

Συντάκτης:

Στο κρίσιμο σταυροδρόμι των εκλογών και η Δημοτική Ενότητα Γαλλικού επιλέγει να πάει Μπροστά! Για να διασφαλίσει καλύτερες προοπτικές  στον τόπο δίνοντας ώθηση στη δημιουργία, στη συλλογικότητα και στην ουσιαστική συμμετοχή των πολιτών στον αναπτυξιακό σχεδιασμό του Δήμου Κιλκίς. Η Σουλτάνα (Τάνια) Πεϊκίδου έρχεται στη δημοτική παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’  και θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Γαλλικού για να πάμε Μπροστά το Κιλκίς και τα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Γαλλικού.

 

Η Σουλτάνα (Τάνια) Πεϊκίδου κατάγεται από τις Μάνδρες. Σπούδασε ηλεκτρολόγος μηχανικός στο ΤΕΙ Κοζάνης και εργάστηκε για πολλά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα, στον κλάδο του αλουμινίου. Έχει εργαστεί επίσης και στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου Κιλκίς. Ασχολήθηκε δραστήρια με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μανδρών και συμμετείχε ως μέλος στη Διοίκησή του.

Είναι παντρεμένη με το Μιχάλη Μιχαηλίδη και έχουν δύο κόρες τη Σοφία 14 ετών και την Τριανταφυλλιά 13 ετών, μαθήτριες γυμνασίου. Ζει με την οικογένειά της στο Κιλκίς.