Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021, 11:01:44 μμ
etpa
Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020 20:51

Κυριακίδης: Ο δήμος Κιλκίς στο πλευρό των γιατρών και των νοσηλευτών

Συντάκτης:

 Με ένα προσωπικό μήνυμα από καρδιάς ο δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Κυριακίδης, τονίζει πως ο δήμος Κιλκίς θα βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό των γιατρών και των νοσηλευτών με όλες του τις δυνάμεις:

 

«Κάθε μέρα που περνά με τη φονική πανδημία να απλώνει βαριά τη σκιά της, η σκέψη μας βρίσκεται στους θεματοφύλακες της δημόσιας υγείας. Στους γιατρούς, στους νοσηλευτές, στο εργαζόμενο προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, που διαβαίνουν μια μεγάλη ανηφόρα, δίνοντας την πιο δύσκολη μάχη, τη μάχη της ζωής! Δεν είναι μόνοι τους, δεν τους αφήνουμε αβοήθητους!

Ο Δήμος Κιλκίς στέκεται ξανά στο πλευρό τους για να συμπαρασταθεί σε κάθε ανάγκη που παρουσιάζεται. Προχωρούμε σε νέα πιο ενισχυμένη δωρεά και στηρίζουμε τους υγειονομικούς του Νοσοκομείου Κιλκίς, των Κέντρων Υγείας Κιλκίς και Δροσάτου με ιατρικό εξοπλισμό, με ιατροφαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό.

Ξεμπλοκάραμε τις γραφειοκρατικές ταλαντεύσεις με την πίστωση των 128.000ευρώ για την ανακαίνιση των εξωτερικών ιατρείων του Νοσοκομείου. Άμεσα ενταλματοποιείται ποσό 79.000ευρώ για φέτος και τα υπόλοιπα 49.000ευρώ θα διατεθούν στο νοσηλευτικό ίδρυμα τον Ιανουάριο του 2021.

Όσο το επιτρέπουν οι δυνάμεις μας θα δίνουμε το ‘’παρών’’ μας για να κρατήσουμε όρθιες τις υγειονομικές μονάδες. Όχι γιατί πρέπει αλλά γιατί μας το υπαγορεύει η συνείδησή μας! Με αισθήματα ευγνωμοσύνης για όσους πραγματικά κοπιάζουν, ξοδεύοντας νου, καρδιά και ψυχή για να είμαστε όλοι εμείς υγιείς!»

Δημήτρης Κυριακίδης

Δήμαρχος Κιλκίς