Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023, 2:08:29 μμ
Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 11:10

Μαρία Ζήση, υποψήφια Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς με το «Κιλκίς Μπροστά» και τον Δημήτρη Κυριακίδη

Αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες στηρίζω τη δημοτική παράταξη «Κιλκίς Μπροστά» με δήμαρχο τον Δημήτρη Κυριακίδη. Με αίσθημα ευθύνης συμμετέχω στον συνδυασμό ως υποψήφια στην Δημοτική Κοινότητα Κιλκίς

 

Είμαι ηθοποιός /σκηνοθέτιδα, απόφοιτη Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης με πρόσφατη δουλειά μου το ανέβασμα του «Μάρτυρα Κατηγορίας» της  Αγκάθα Κρίστι στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς. Είμαι κάτοχος εκπαιδευτικής επάρκειας και εργάζομαι ως καθηγήτρια υποκριτικής σε ενήλικες και ως δασκάλα θεατρικού παιχνιδιού σε Κ.Δ.Α.Π, σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και πολιτιστικούς συλλόγους. Κατέχω 15ετή διοικητική εμπειρία σε Πολιτιστικούς Οργανισμούς του Κιλκίς και των Αθηνών ενώ παράλληλα, υπήρξα μάχιμη στη δημιουργία δομών για την καταπολέμηση της έμφυλης και ενδοοικογενειακής βίας στην περιφέρεια.  

Με δυναμισμό, ανθρωπιά και εντιμότητα, προχωράμε μπροστά, παρά τις επικείμενες δυσκολίες και στέλνω ένα ηχηρό μήνυμα κατά της βίας με την γενικότερη στάση μου απέναντι στα πράγματα και στην βία που και η ίδια αντιμετώπισα με αντοχή και  αποφασιστικότητα.

Καταγράφω τα προβλήματα του τόπου μας και της κάθε γειτονιάς. Είμαι αποφασισμένη σιγά - σιγά,  ένα - ένα και εφόσον οι δημότες  εμπιστευθούν και στηρίξουν την προσπάθειά μου,  να εργαστώ σκληρά και με ενσυναίσθηση, για να τα επιλύσω.

Απλά και αληθινά, με καθαρό, τίμιο αγώνα μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον πιο ελκυστικό για μικρούς και μεγάλους,  που θα προάγει την  ανάπτυξη και την ευημερία όλων.

Για ένα νέο Κιλκίς.