Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2023, 6:41:40 μμ
Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2023 21:19

Με το "Κιλκίς Μπροστά" και τον Δ. Κυριακίδη και η ηθοποιός/σκηνοθέτιδα Μαρία Ζήση, υποψήφια στην Δημοτική Κοινότητα Κιλκίς

Με το "Κιλκίς Μπροστά" και τον Δ. Κυριακίδη και η ηθοποιός/σκηνοθέτιδα Μαρία Ζήση, υποψήφια στην Δημοτική Κοινότητα Κιλκίς. Η κα Ζήση είναι απόφοιτη Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης με πρόσφατη δουλειά της το επιτυχημένο ανέβασμα του «Μάρτυρα Κατηγορίας» της Αγκάθα Κρίστι στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς.

 

Είναι κάτοχος εκπαιδευτικής επάρκειας και εργάζεται ως καθηγήτρια υποκριτικής σε ενήλικες και δασκάλα θεατρικού παιχνιδιού σε Κ.Δ.Α.Π, σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και πολιτιστικούς συλλόγους. Κατέχει 15ετή διοικητική εμπειρία σε Πολιτιστικούς Οργανισμούς Κιλκίς και Αθηνών ενώ παράλληλα, υπήρξε μάχιμη στη δημιουργία δομών  για την καταπολέμηση της έμφυλης και ενδοοικογενειακής  βίας στην περιφέρεια.  

Με δυναμισμό προχωράει μπροστά, παρά τις επικείμενες δυσκολίες και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα κατά της βίας με την γενικότερη στάση της απέναντι στα πράγματα και στην βία που και η ίδια αντιμετώπισε με αντοχή και αποφασιστικότητα.

Καταγράφει τα προβλήματα του τόπου μας και της κάθε γειτονιάς. Είναι αποφασισμένη σιγά - σιγά,  ένα - ένα και εφόσον οι δημότες εμπιστευθούν και στηρίξουν την προσπάθειά της, να εργαστεί σκληρά για να τα επιλύσει. Απλά και αληθινά, με καθαρό, τίμιο αγώνα. Για ένα νέο Κιλκίς με όραμα και σαφείς στόχους.