Τρίτη, 21 Μαΐου 2024, 11:42:25 μμ
Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 11:25

Μεγάλη συγκέντρωση της Νέας Ισχυρής Παιονίας με την Σ. Ιορδανίδου να διακηρύσσει: Ενωμένοι θα κερδίσουμε τον πόλεμο

Μεγάλη συγκέντρωση των μελών και φίλων του συνδυασμού «Νέα Ισχυρή Παιονία» οργάνωσε στην Αξιούπολη την Κυριακή 10 Μαρτίου η επικεφαλής της δημοτικής της ομάδας Σοφία Ιορδανίδου για να κόψουν τη βασιλόπιτα του συνδυασμού και να επιβεβαιώσουν την ενωτική τους διάθεση.

Η κ. Ιορδανίδου πριν το σύντομο χαιρετισμό της κάλεσε στο βήμα τον πρώην Δήμαρχο και επικεφαλής του συνδυασμού στις περασμένες εκλογές Χρήστο Γκουντενούδη ο οποίος χαιρέτισε εγκάρδια όσους προσήλθαν και έδωσε συμβουλές για την παραπέρα πορεία της δημοτικής ομάδας.

Η επικεφαλής της ομάδας Σοφία Ιορδανίδου στον δικό της χαιρετισμό ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Είμαστε εδώ για να ανταλλάξουμε απόψεις, να αναζητήσουμε μαζί κάποιες πτυχές της πορείας μας που ενδεχομένως να προκάλεσαν ερωτηματικά ή και τα λάθη μας. Εντέλει να επιβεβαιώσουμε την ενωτική μας διάθεση να συνεχίσουμε μέχρι τέλος την πορεία που χαράξαμε όταν συγκροτήσαμε το συνδυασμό μας…

Είναι πολλά τα συμφέροντα που διακυβεύονταν στις εκλογές του Οκτωβρίου.  Δυστυχώς τα συμφέροντα των δημοτών μας μέτρησαν λιγότερο και βρεθήκαμε στη μειοψηφία.

Αλλά τα εμπόδια είναι για να μας πεισμώνουν, να δυναμώσουμε τον αγώνα μας να κερδίσουμε εν τέλει τον πόλεμο κι ας χάσαμε μια μάχη.

Ο αγώνας μας πλέον έχει ένα και μοναδικό σκοπό: Να αναδείξουμε τα καθημερινά, μικρά και μεγάλα προβλήματα των δημοτών μας, τις ανεπάρκειες και τα λάθη της διοίκησης, με ένα μόνο κριτήριο: το συμφέρον του δημότη.

Να στρέψουμε ευλαβικά το ενδιαφέρον μας στα βάσανα του κόσμου, σε εκείνα και εκείνους που τον ταλαιπωρούν. Να γεννήσουμε ιδέες, να καταρτίσουμε προτάσεις πως η καθημερινότητα του δημότη μας μπορεί να γίνει καλύτερη, πιο άνετη, πιο ανθρώπινη.

Θα έχουμε συμπαραστάτη και καθοδηγητή τον  Χρήστο Γκουντενούδη

Σε αυτόν το δρόμο σας καλώ να βαδίσουμε ενωμένοι και προσηλωμένοι στον ένα και μοναδικό μας στόχοι: την προστασία και την προώθηση των συμφερόντων των δημοτών μας.

Αν βαδίσουμε σε αυτόν το δρόμο ένα είναι βέβαιο. Πολύ γρήγορα οι δημότες, οι πολίτες της Παιονίας θα μας αναγνωρίσουν την προσπάθειά μας. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Όλοι μαζί λοιπόν να  επαναβεβαιώσουμε την προσήλωσή μας  στη μεγάλη παράταξη, στους χιλιάδες δημότες που μας εμπιστεύτηκαν. Και σε άλλους τόσους που θα βρεθούν μαζί μας στην πορεία την οποία ξεκινάμε.»