Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021, 9:45:28 πμ
etpa
Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 12:01

Μπαβέλης: Δήλωση αποχώρησης από την παράταξη «Παιονία της Προόδου» και ανεξαρτητοποίησης

Συντάκτης:

Μετά από ένα χρόνο στην προεδρία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παιονίας, ο Δήμαρχος Κώστας Σιωνίδης, αποφάσισε την αντικατάστασή μου με την κα Γ. Καρβουνιάρη ,προφασιζόμενος καθυστερήσεις στο έργο της Κοινωφελούς.

 

Μέσα σε δύσκολες συνθήκες (πανδημία, η υπάλληλος της κοινωφελούς που διαχειρίζεται τα περισσότερα θέματα, με εντολή Δημάρχου τις μισές ημέρες βρισκόταν στην έδρα του Δήμου, για δουλειές του Δήμου κ.α.),επιτελέστηκε σημαντικότατο έργο, έργο που δεν είχε γίνει σε πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα προηγουμένως.

Αυτό που χαρακτήριζε κάθε μου πράξη, ήταν το δίκαιο, η νομιμότητα και ο σεβασμός των χρημάτων των Δημοτών.

Επειδή το "γρήγορο έργο" πολλές φορές είναι απλά βιαστικό και δεν με αντιπροσωπεύει.

Επειδή το ίδιον του χαρακτήρα μου, είναι η ελεύθερη σκέψη, άποψη και θέση τις οποίες υπερασπίζομαι με κάθε κόστος.

Επειδή το "μία από τα ίδια" που καθημερινά ακούγεται από όλο και περισσότερα στόματα συνδημοτών μας, δεν με αντιπροσωπεύει.

Παρατηρώ απραξία σε σημαντικότατα θέματα που απασχολούν τους συνδημότες μας, σε σημείο που ο Δήμος να είναι ουραγός των εξελίξεων: Κατασκευή και σύντομα λειτουργία διοδίων στον κόμβο του Πολυκάστρου. Σχέδιο για μόνιμες κατοικίες, υπεράριθμοι μετανάστες στον καταυλισμό της Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ-Μεταφορά 33ηςΤαξιαρχίας από το Πολύκαστρο σε άλλα μέρη της Ελλάδας, κλείσιμο όλων των τραπεζικών καταστημάτων στο Πολύκαστρο, αναποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας από τον Δήμο, με αποτέλεσμα να έχουμε ένα μεγάλο αριθμό φορέων και θανάτων στον τόπο μας. Κανένα μέτρο και καμία οικονομική ελάφρυνση των επαγγελματιών της περιοχής μας που οι δουλειές τους πλήττονται απ’το lock down. «Πετάχτηκαν στον αέρα» χρήματα για εορταστικούς φωτισμούς και διακόσμους, που λογικά λόγω του εγκλεισμού δεν μπορούσε να χαρεί κανένας συνδημότης μας.

Τιμώντας την ψήφο των Δημοτών μας, που με ανέδειξαν πρώτο Δημοτικό Σύμβουλο στη Δ.Ε. ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ, ΑΠΟΧΩΡΩ από την παράταξη «Παιονία της Προόδου», συνεχίζοντας ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, χωρίς καμία έκπτωση στις αρχές και τις αξίες μου, προσπαθώντας να υπερασπιστώ και να προωθήσω τα συμφέροντα όλων των συμπολιτών μου.

Τάσος Μπαβέλης