Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024, 12:09:46 μμ
Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022 18:50

Νησίδες ανθρωπιάς στήριξαν και φέτος την πρωτοβουλία του Δήμου Κιλκίς για την ενίσχυση των συσσιτίων της Μητρόπολης

Ένιωσαν και φέτος το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων, την ανιδιοτελή αγάπη προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο, πολίτες και  φορείς του Δήμου Κιλκίς. Αγκάλιασαν την πρωτοβουλία αλληλεγγύης του Δήμου Κιλκίς και με την συνεισφορά τους σε τρόφιμα για την υποστήριξη των συσσιτίων της Ιεράς Μητρόπολης Πολυανής και Κιλκισίου, ενίσχυσαν τις νησίδες της ανθρωπιάς.

 

Με μέριμνα του Αντιδημάρχου Εθελοντισμού Κωνσταντίνου Πουντζουκίδη τα τρόφιμα παραδόθηκαν σήμερα στα συσσίτια των Ιερών Ναών Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγία)  και Αγίου Δημητρίου. Τα υλικά διατροφής που συγκεντρώθηκαν, με τη βοήθεια των εθελοντών από τις ενορίες, θα γίνουν ζεστό σπιτικό φαγητό για ανθρώπους και νοικοκυριά που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και το γιορτινό τραπέζι θα μοσχοβολήσει από καλοσύνη.       

Ο Δήμος Κιλκίς εκφράζει τις ολόθερμες ευχαριστίες του στους πολίτες, στις επιχειρήσεις και στους τοπικούς φορείς για την συμμετοχή τους στο κάλεσμά του και τη στήριξη των συσσιτίων: τον Ορειβατικό Σύλλογο Κιλκίς, την Χρηματοοικονομική Κιλκίς, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαπτιστή ‘’Γεώργιος Βιζυηνός’’, τους Αθλητικούς Συλλόγους  Αετός,  Άθλος, Αριστοτέλης, ΓΑΣΚ, Δόξα Βαπτιστή, Δόξα Χέρσου, Ηρακλή Αργυρούπολης, Κιλκισιακό,  Κούπα, ΧΩΜΑ . Εύχεται δε σε όλους Καλές Γιορτές με κάθε ευλογία στη ζωή τους!