Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021, 1:11:46 μμ
etpa
Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2017 20:18

Ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς- Παιονίας και οι συνταξιούχοι συνάδελφοί τους

Συντάκτης:

Όταν, ως Σύλλογος Συνταξιούχων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας  κάναμε πέρυσι την πρώτη μας συνεστίαση, καλέσαμε του εν ενεργεία συναδέλφους μας των ΟΤΑ τιμής ένεκεν και παραβρέθηκε η Πρόεδρος του Συλλόγου.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου των εργαζομένων δεν σκέφθηκε να καλέσει τους συνταξιούχους απόμαχους της δουλειάς στην κοπή της πίττας τους και τη συνεστίαση, που ως εργαζόμενοι  που πρόσφεραν στους δημότες του Κιλκίς και κάποιοι από αυτούς πολλά στο Σύλλογο.
Όχι μπρε «για να φάμε τσάπα», αλλά να συσφίξουμε τις σχέσεις μας και να ενώσουμε τις φωνές και τον αγώνα για την επίθεση που δεχόμαστε στα δικαιώματά μας διαχρονικά. Δεν πειράζει, ας είναι καλά…

Και ο Σύλλογος Πολιτικών Συνταξιούχων
Στην ίδια συνεστίαση καλέσαμε ως Σύλλογος Συνταξιούχων ΟΤΑ τους συνταξιούχους Πολιτικούς Υπαλλήλους, τιμής ένεκεν και επειδή ο φίλος Πρόεδρος Στράτος Ξυρουδάκης έλειπε στην Κρήτη, είπαμε να έρθει όποιος θέλει εκ μέρους  του Δ.Σ. κανείς δεν μας έκανε την τιμή…
Ομοίως μας αγνόησαν και δε μας κάλεσαν στις δικές τους ανάλογες εκδηλώσεις.  Αυτοί βλέπει είναι συνταξιούχοι άλλου επιπέδου, «ενός άλλου Θεού» ας είναι και αυτοί καλά.
Και οπωσδήποτε οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ που κλήθηκαν και αυτοί και μας τίμησνα.

Διήμερη εκδρομή των συνταξιούχων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας
Διήμερη εκδρομή διοργανώνει ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΟΤΑ Κιλκίς Παιονίας στην Αθήνα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
Κατασκήνωση έξω από το Υπουργείο Οικονομικών στην Πλατεία Συντάγματος  την Δευτέρα 21 Μάρτη και ολονύχτια εκδήλωση και συναυλία. Θα χαιρετίσουν τιμής ένεκεν για ότι έχουν προσφέρει στους συνταξιούχους ο «κομμουνιστής» κ. Κατρούγκαλος, ο Παοκτσής κ. Τσακαλώτος και η «δικιά» μας κ. Αχτσιόγλου. Θα παραβρεθούν όλοι οι ευεργετήσαντες τους συνταξιούχους υπουργοί των κυβερνήσεων ΔΔ-ΠΑΣΟΚ.
Την επόμενη ημέρα Τρίτη 22 Μάρτη θα γίνει δίωρη τελετή στην πλατεία Κλαυθμώνος με κλαυθμούς, οδυρμούς, δεήσεις και παρακλήσεις (όπως παλαιόθεν οι συνάδελφοι Δημόσιοι υπάλληλοι) και στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε υπερήφανοι και τροπαιούχοι για το Κιλκίς αφού κάνουμε μια στάση για κανένα τσίπουρο (μην ξεχνιόμαστε)..
Η δαπάνη της εκδρομής θα καλυφθεί από ευγενείς προσφορές.
Δηλώσεις συμμετοχής στον υπογράφοντα.

Κώστας Πινέλης