Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, 11:32:18 μμ
Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2023 11:49

Ο Χαραλαμπίδης Νικόλαος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς

Ονομάζομαι Χαραλαμπίδης Νικόλαος του Μιχαήλ και της Σοφίας. Γεννήθηκα το 1957 στο Χέρσο όπου και κατοικώ.

Είμαι απόφοιτος του εξαταξίου  γυμνασίου Χέρσου και της σχολής λογιστών ταχύρυθμης εκπαίδευσης. Από το 2019 είμαι συνταξιούχος ΕΛΤΑ. Εργάσθηκα επίσης επί 7ετια στον ιδιωτικό τομέα σε Ελλάδα και Γερμανία.

Υπήρξα εκλεγμένο μέλος του συλλόγου εργαζομένων ΕΛΤΑ Κιλκίς. Διετέλεσα ως πρόεδρος στον Α.Σ ΔΟΞΑ Χέρσου την διετία 1993 - 1995. (1993-94 πρωταθλήτρια, 1994-1995 τριταθλητρια). Ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος της Ακαδημίας ποδοσφαίρου Χέρσου την οκταετία 1998-2006.(πέντε φορές πρωταθλήτρια και τρεις φορές δευτεραθλήτρια). Συμμετοχή και σπουδαίες επιτυχίες σε εθνικά και διεθνή τουρνουά.

Είμαι μέλος της ποντιακής θεατρικής ομάδας του συλλόγου Απόλλων Ελευθεροχωρίου, μέλος του Α.Σ Δόξα Χέρσου, του συλλόγου Ποντίων Χέρσου, του συλλόγου συνταξιούχων δημοσίων υπαλλήλων  Κιλκίς, του πανελληνίου συλλόγου συνταξιούχων ΕΛΤΑ και του περιβαλλοντικού συλλόγου περιπατητών Κιλκίς.

Είμαι παντρεμένος με την Ευγενία Χαραλαμπίδου, έχω δύο γιους (αξιωματικοί, στο στρατό ξηράς και πολεμ. αεροπορία) και τέσσερα εγγόνια.

Στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου συμπορεύομαι με την Λαϊκή συσπείρωση, τον Κώστα Τσαουσίδη και όλους τους συνυποψηφίους μου γιατί ταυτίζομαι απόλυτα με τον ακέραιο χαρακτήρα τους, το ήθος, την εργατικότητα,  την ανιδιοτέλεια που τους διακρίνει, τις ιδέες και το όραμα τους για έναν καλύτερο Δήμο επ’ωφέλεια όλων των δημοτών.