Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2023, 9:30:31 μμ
Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014 23:08

Οι Δήμαρχοι συγχαίρουν τον Γιώργο Γεωργαντά

Δ. ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ

Συγχαίρω δημόσια το Γεώργιο Γεωργαντά για την τοποθέτησή του στο υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων στη θέση του Υφυπουργού.
Η επιλογή του Πρωθυπουργού να εμπιστευθεί τις τύχες ενός κρίσιμου χαρτοφυλακίου στο Γεώργιο Γεωργαντά, είναι γεγονός, ότι αναβαθμίζει τον τόπο μας και δημιουργεί προσδοκίες για την προώθηση και επίλυση χρόνιων ζητημάτων που σχετίζονται με τον  τομέα της Παιδείας.
Πιστεύω ακράδαντα ότι από τη θέση ευθύνης που ανέλαβε ο νέος Υφυπουργός θα καταβάλλει συστηματικές προσπάθειες για την ίδρυση νέου τμήματος ΤΕΙ στο Κιλκίς, που αποτελεί πάγια διεκδίκηση του Δήμου Κιλκίς και των παραγωγικών του φορέων, για τη μεταφορά της κυριότητας του ιδρύματος στο ΤΕΙ Σερρών και τη λειτουργία του στις νέες εγκαταστάσεις.
Η Δημοτική Αρχή Κιλκίς, στο πλαίσιο της θεσμικής της συνεργασίας με τον κ. Γεωργαντά, θα σταθεί υποστηρικτικά σε κάθε προσπάθεια που αποσκοπεί στη βελτίωση των υποδομών του Δήμου Κιλκίς και στην προαγωγή εν γένει του δημοσίου συμφέροντος.

ΧΡ. ΓΚΟΥΝΤΕΝΟΥΔΗΣ

Ως Δήμαρχος Παιονίας θέλω να συγχαρώ τον νέο Υφυπουργό Παιδείας και συντοπίτη μας Γ. Γεωργαντά, για την τοποθέτηση του στο κρίσιμο αυτό υπουργείο.
Εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο του και είμαι σίγουρος πως με την εργατικότητα και τις ικανότητες του θα πετύχει τα βέλτιστα.
Ελπίζω στην συνέχιση της εποικοδομητικής συνεργασίας μας  προκειμένου τόσο ο Δήμος μας όσο και ο νομός μας, να προχωρήσουν μπροστά στις δύσκολες αυτές εποχές που βιώνουμε.