espa pkm

Παρασκευή, 17 Απριλίου 2026, 7:54:47 μμ

Αυτοδιοίκηση

Η επανάσταση του 1821 υπήρξε ένα ιστορικό γεγονός με παγκόσμια διάσταση,  που έστρεψε τα βλέμματα ολόκληρης της Ευρώπης στον τιτάνιο αγώνα των Ελλήνων.

Παρατεταγμένα στο αμαξοστάσιο του Δήμου Κιλκίς, ολοκαίνουρια και σε θέση μάχης ώστε να εξυπηρετήσουν βασικές καθημερινές ανάγκες του πολίτη, βρίσκονται εδώ και λίγες ημέρες, τα πρώτα εννέα υπηρεσιακά οχήματα από το πρόγραμμα ‘’Φιλόδημος ΙΙ’’ του Υπουργείου Εσωτερικών.

Δημοπρατήθηκαν οι χωματουργικές εργασίες για το 2022 που αφορούν Αγροτική οδοποιία, καθαρισμούς τάφρων και κοινόχρηστων χώρων συνολικού προυπολογισμού219.982,20€. 

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (23-3-2022)

Ο Δήμος Παιονίας σε μια προσπάθεια έμπρακτης αλληλεγγύης προς τον Ουκρανικό λαό καλεί τους δημότες της περιοχής, αν γνωρίζουν οικογένειες Ουκρανών προσφύγων που έχουν εγκατασταθεί στην περιοχή να τους φέρουν σε επικοινωνία με το Κέντρο Κοινότητας, με σκοπό την προσπάθεια κάλυψης βασικών αναγκών τους.

Τρίτη, 22 Μαρτίου 2022 13:43

Τι έκανε στον… πόλεμο (covid) η Π.Ε. Κιλκίς

Συντάκτης:

Ένα ιδιαιτέρως εκτεταμένο φόρτο εργασίας επωμίστηκαν -από την έναρξη της πανδημίας του COVID-19 -οι υπηρεσίες της Π.Ε. Κιλκίς, δυνάμει διατάξεων που αποσκοπούν στην αντιμετώπιση της πρωτόγνωρης πανδημίας.

Δημοπρατήθηκε το έργο  «ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ» προϋπολογισμού 348.516 €, με χρηματοδότηση  από το  Υπουργείο Εσωτερικών.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (22-3-2017)

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης συμμετείχε στις εργασίες της έκτακτης συνάντησης των Δημάρχων της ΚΕΔΕ η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Μαρτίου στη Βουλιαγμένη της Αθήνας.

Με επισκέψεις εργασίας σε Υπουργεία αναφορικά με  την προώθηση αναπτυξιακών ζητημάτων του Δήμου Κιλκίς συνδύασε την κάθοδό του στην Αθήνα για την έκτακτη συνεδρίαση των Δημάρχων στην ΚΕΔΕ ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης.