Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021, 3:44:38 πμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Το πρώτο ουσιαστικό βήμα για την περαιτέρω συνεργασία των δήμων με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, εγκαινιάστηκε την Τρίτη 13 Ιανουαρίου με τη συνάντηση που είχαν μαζί του  τα μέλη  Επιτροπής Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΚΕΔΕ.

Το Νόμπελ Ειρήνης ανήκει δικαιωματικά σε όλους τους Έλληνες, τονίζει με επιστολή του στον Υπουργό μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. Μουζάλα ο Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης με αφορμή που αναφέρονται σε πρωτοβουλία πρότασης υποψηφιότητας για τους κατοίκους της Λέσβου.

Από το Δήμο Κιλκίς και την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας, Πολιτισμού, Δόμησης και Διαφάνειας ανακοινώνεται ότι θα πραγματοποιηθεί δωρεάν διανομή ακτινιδίων σε κατόχους της κάρτας σίτισης του προγράμματος ανθρωπιστικής κρίσης.

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016 19:38

Επιμελείς και …σκασιαρχείο

Συντάκτης:

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Γιάννης Τσογγίδης έδωσε στη δημοσιότητα τον κατάλογο των συμμετοχών – απουσιών των δημοτικών συμβούλων Κιλκίς από τις συνεδριάσεις του σώματος κατά το διάστημα από την αρχή του 2015 μέχετι και τον Ιούνιο του 2016.

Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2016 21:17

Ευχές στον Δήμαρχο Παιονίας

Συντάκτης:

Τα πατροπαράδοτα κάλαντα είχαν την τιμητική τους την τελευταία ημέρα του 2015 στο Δημαρχείο Παιονίας. Αντιπροσωπεία του Στρατού της 33ης Μ/Κ Ταξιαρχίας έψαλλαν τα κάλαντα στους αιρετούς και εργαζομένους του Δήμου ενώ λίγο αργότερα η Φιλαρμονική και ο Σύλλογος Ποντίων έντυσαν με παραδοσιακούς ήχους τη γιορτινή ατμόσφαιρα.

Με μειώσεις στις ευπαθείς ομάδες και τους πολύτεκνους συμφωνήθηκε κατά πλειοψηφία η τιμολογιακή πολιτική του δήμου Κιλκίς για το νερό κατά το 2016 στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς το απόγευμα της Τρίτης 5 Ιανουαρίου.
Το θέμα εισηγήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΥΑ Ηλίας Αβραμίδης και ακολούθησε διάλογος δυο περίπου ωρών.

Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2016 21:59

Θα τους κρατήσει

Συντάκτης:

Βρήκε ίδια έσοδα 400.000 ευρώ ο Δήμος Κιλκίς  και ανανεώνει για ένα χρόνο τις συμβάσεις 28 εργατών καθαριότητας. Την ύστατη ώρα νέα υπουργική απόφαση δίνει τη δυνατότητα  της ανανέωσης ή μη των συμβάσεων!

Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2016 21:59

Μήνας περιβάλλοντος και εκπαίδευσης ο Ιανουάριος

Συντάκτης:

Από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας, Πολιτισμού, Δόμησης και Διαφάνειας ανακοινώνεται το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα το Ιανουάριο του 2016 στην πόλη του Κιλκίς με τη συνεργασία και σύμπραξη τοπικών πολιτιστικών σχημάτων:

Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015 20:36

Διαγωνισμός παραγωγής τουριστικού βίντεο

Συντάκτης:

Η Περιφερειακή Ενότητα Kιλκίς απηύθυνε πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη παραγωγή μίας ταινίας τουριστικού περιεχομένου διάρκειας 25’ και μίας μικρής βερσιόν διάρκειας 2-3’ και 1000 αντιτύπων.
Στόχος του προτεινόμενου έργου είναι η ανάδειξη και προβολή του φυσικού κάλλους της χλωρίδας και της πανίδας αλλά και της πολιτιστικής κληρονομιάς που βρίσκονται εντός των ορίων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2015 20:43

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο Δήμαρχο Κιλκίς

Συντάκτης:

''Χριστού την θείαν γέννησιν..''. Το χαρμόσυνο μήνυμα της γέννησης του Θεανθρώπου ανήγγειλαν σήμερα, με τις μελωδικές τους φωνές, μαθητές σχολείων της πόλης στο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη.
Πατροπαράδοτα χριστουγεννιάτικα κάλαντα εν χορδαίς και οργάνοις έψαλαν στο Δήμαρχο Κιλκίς οι μαθητές του 1ου, 2ου, 8ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου, τα παιδιά του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης, τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Κιλκίς και η χορωδία της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας ''Πόντος''.