Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024, 8:57:35 πμ

Αυτοδιοίκηση

Η ΧΡΥΣΗ ΣΟΦΟΥ υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το ΚΙΛΚΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ και τον Δημήτρη Κυριακίδη

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος με την «ΑΛΛΑΓΗ» και τον Γιάννη ΜΥΛΟΠΟΥΛΟ

Ολοκληρώθηκε το δίκτυο 19χλμ από την Κάρπη έως την όχθη του Αξιού προς την πλευρά της Αξιούπολης και το δίκτυο 5χλμ από την περιοχή Αμπέλια έως την δεξαμενή του Πολυκάστρου.

Όπως επισημαίνει ο υποψήφιος δήμαρχος Παιονίας, Κώστας Σιωνίδης, απομένει η τοποθέτηση αγωγού πάνω από τον Αξιό ποταμό (περίπου 400 μέτρα), που θα ενώσει τα δύο τμήματα, για να φθάσει το νερό στο Πολύκαστρο.

Ο ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ΚΙΛΚΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ και τον Δημήτρη ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΩΤΑΚΕΛΗΣ υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος Κιλκίς με την Αλληλεγγύη και τον Απόστολο ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β. ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ (Πολυβόλος) υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος Κιλκίς με το «Πράξεις για τη Μακεδονία» και τον Χρήστο ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ

Αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες στηρίζω τη δημοτική παράταξη «Κιλκίς Μπροστά» με δήμαρχο τον Δημήτρη Κυριακίδη. Με αίσθημα ευθύνης συμμετέχω στον συνδυασμό ως υποψήφια στην Δημοτική Κοινότητα Κιλκίς

Κεντρική συγκέντρωση - παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης για τον Δήμο Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25/9, στις 6:30μμ., στην Πλατεία Ειρήνης,.

Θα μιλήσουν οι Σωτήρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και Κώστας Τσαουσίδης, υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς.

Ο συνδυασμός «Παιονία της Προόδου» βρίσκεται σε προεκλογική περιοδεία και ο νυν και υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Σιωνίδης, πραγματοποίησε επίσκεψη σε αρκετές περιοχές του δήμου.

Περιοδείες σε Πολύκαστρο, Πευκόδασος, Μικρόδασος, Πλατανιά, Ευζώνους, Ποντοηράκλεια, Ασπρο, Ευρωπό και Γουμένισσα πραγματοποίησε η “Λαική Συσπείρωση Παιονίας” με επικεφαλή το δημοτικό σύμβουλο και υποψήφιο Δήμαρχο Παιονίας, Βασιλακάκη Τάσο, συνοδευόμενος από  τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους Μαρία Πετρέντση, Ηλία Σμυδάκη-Χαμουρούδη, Νίκο Τσουμάνα, Κώστα Πολίτη, την υποψήφια σύμβουλο Δημοτικής Κοινότητας Γουμένισσας, Ζωή Μακρή καθώς και την υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλο, Ειρήνη Χατζή.